Panasonic vstupuje do segmentu Full-Frame fotografie!

Publikováno: 2. února 2019 | autor Redakce
s1r-s-x50-k-slant-k.jpg

Fotoaparáty Panasonic LUMIX vstupují do segmentu Full-Frame fotografie dvěma novými modely S1 a S1R.
Společnost Panasonic 1. února 2019 vstupuje do světa Full-Frame fotografie! Dlouho očekávané dva nové Lumixy S1 a S1R se konečně dostaly v celé své kráse na světlo světa. Přečtěte si podrobnější informace o novém programu pro profesionální fotografy LUMIX PRO a informace o třech nových objektivech v rámci aliančního standardu L-Mount.

Panasonic představuje nový Full-Frame systémový fotoaparát LUMIX S1R. Ze všech současných Full-Frame bezzrcadlovek nabízí vůbec nejvyšší rozlišení 47,3 megapixelů, což znamená špičkovou obrazovou kvalitu s vynikající kresbou detailů, tonálními přechody i barevným podáním. O zpracování obrazových dat se stará nový procesor Venus Engine. Mezi další velké přednosti modelu LUMIX S1R patří bleskurychlé a precizní automatické ostření, díky němuž přístroj přijde vhod profesionálním fotografům v jakékoli situaci. Aby byla scéna dobře vidět, vybavili výrobci fotoaparát elektronickým hledáčkem typu OLED s nejvyšším rozlišením na současném trhu – 5,76 MPix.
Podrobnosti o LUMIX S1R najdete v dalším našem článku zde.

s1r-s-x50-k-slant-k.jpg

Panasonic představuje nový model LUMIX S1 pro nejnáročnější milovníky fotografování i natáčení videozáznamů v profesionální kvalitě. Zájemci se mohou těšit na veškeré výhody vyplývající z Full-Frame snímače a aliančního bajonetu L s širokým průměrem. Srdcem přístroje je snímač MOS s rozlišením 24,2 megapixelů. Mezi další mimořádné přednosti patří vynikající duální stabilizátor – nejvýkonnější ve své třídě a nový typ obrazového procesoru Venus Engine, díky němuž si majitelé mohou vychutnat špičkovou kresbu v jasech i ve stínech. V rychlých akčních scénách zase přijde vhod obrovský OLED hledáček s vynikajícím odezvou 0,005 s a nejvyšším rozlišením na světě (5,76 megapixelů).
Podrobnosti o LUMIX S1 najdete v dalším našem článku zde.

s1-s-x50-k-slant-k.jpg

Panasonic představuje platformu LUMIX PRO určenou pro profesionální uživatele
, poprvé ohlášenou na veletrhu Photokina 2018. V současné době se lze na platformu registrovat v pěti zemích – ve Francii, Německu, Itálii, Španělsku a Velké Británii. LUMIX PRO je rozsáhlá platforma poskytující profesionálním fotografům a kameramanům podporu a celou řadu servisních služeb. Společnost Panasonic si je dobře vědoma, že tito profesionálové potřebují ke své každodenní práci víc než jen pouhé produkty. Díky nové platformě jim Panasonic dává záruku, že budou moci po celém světě fotografovat i točit s vědomím, že mají nejrůznější služby či opravy na dosah.
Podrobnosti o LUMIX PRO najdete v dalším našem článku zde.

Panasonic představuje tři nové výměnné objektivy pro Full-Frame systémové bezzrcadlovky řady LUMIX S. Kamery i objektivy této řady, vybavené aliančním bajonetem L-Mount (Leica, Sigma, Panasonic), v současném fotografickém světě představují naprostou špičku po optické i mechanické stránce, a tudíž jsou určené pro profesionální využití. Všechny objektivy LUMIX S splňují náročná kritéria, ovšem modely s označením LUMIX S PRO jdou ještě dále a posouvají hranice optické kvality podle přísných standardů renomované značky Leica.
Podrobnosti o nových objektivech najdete v dalším našem článku zde.

06-lensex-0124.jpg

Všechny novinky by měly nastoupit na český trh v průběhu března letošního roku.

  • DC-S1R-ME-K (s objektivem 24-105) – dopor. cena 118 999 Kč.
  • Lumix S1R – dopor. koncová cena 95 999 Kč.
  • Lumix S1- ME-K (s objektivem 24-105) – dopor. cena 79 999 Kč.
  • Lumix S1 – doporučená cena 64 999 Kč.



Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.