Platforma pro profesionální fotografy Panasonic LUMIX PRO

Publikováno: 3. února 2019 | autor Redakce
09-system-1228.jpg

Platforma pro profesionální fotografy Panasonic LUMIX PRO přijímá registrace: Panasonic představuje platformu LUMIX PRO určenou pro profesionální uživatele, poprvé ohlášenou na veletrhu Photokina 2018. V současné době se lze na platformu registrovat v pěti zemích – ve Francii, Německu, Itálii, Španělsku a Velké Británii.

Platforma pro profesionální fotografy Panasonic LUMIX PRO

  • Jedinečná globální podpora pro kreativní fotografy
  • Servisní služby po celém světě
  • Při včasné registraci roční členství zdarma **

LUMIX PRO je rozsáhlá platforma poskytující profesionálním fotografům a kameramanům podporu a celou řadu servisních služeb. Společnost Panasonic si je dobře vědoma, že tito profesionálové potřebují ke své každodenní práci víc než jen pouhé produkty. Díky nové platformě jim Panasonic dává záruku, že budou moci po celém světě fotografovat i točit s vědomím, že mají nejrůznější služby či opravy na dosah.

Počínaje 1. únorem 2019 mohou své vybavení registrovat evropští majitelé modelů LUMIX G a nové řady LUMIX S. Při registraci do 31. března 2019 mohou naplno využít výhod programu LUMIX PRO po dobu jednoho roku zdarma**.

Komplexní servisní služby a podpora šitá na míru

Platforma LUMIX PRO vznikla proto, aby se fotografům a kameramanům všech kategorií dostalo potřebné podpory na globální úrovni. Kromě toho budou členové moci využít i další benefity díky spolupráci s partnerskými firmami.

V různých zemích bude k dispozici celá řada služeb spojených s údržbou a opravami. Mezi tyto služby patří například údržba snímačů či elektronických hledáčků, čištění přístrojů nebo kalibrace objektivů*. Členové budou mít zaručenou co nejkratší dobu oprav, případně zapůjčení náhradní výbavy. Služby v rámci programu budou nastaveny jednotlivým uživatelům přímo na míru.

V závislosti na úrovni členství budou mít fotografové a kameramani možnost využívat služeb spojených s programem LUMIX PRO i v cizině, v zemích do programu zapojených. Jejich seznam hodlá Panasonic nadále rozšiřovat – na jaře 2019 se připojí Irsko a Rakousko, během roku pak řada dalších. Vznikne tak skutečně globální program, který budou moci členové platformy využít, kdykoli a kdekoli se jim to bude hodit.

Další informace a registrace do programu LUMIX PRO:

www.lumix-pro.com.

* Podmínky služby a členství se mohou v jednotlivých regionech lišit. Globální servisní služby jsou k dispozici pro černé a platinové členství. Čištění snímačů a další údržba je k dispozici jen pro vnitrostátní uživatele.

** Bezplatná registrace je možná do 31. března 2019 jen pro evropské zákazníky na úrovni podle zaregistrované výbavy.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.