V čem stříhat video – pokračování

Publikováno: 17. března 2020 | autor Kateřina Davidová
V čem stříhat video

Nabídka videoeditorů je dnes natolik široká, že si opravdu vybere každý, a to zejména proto, že každému vyhovuje mírně odlišné ovládání a má jiné požadavky.

Z hlediska výsledného klipu je záhodno postavit se výzvě čelem a zaměřit se na zpracování natočených sekvencí do uceleného filmu. Mnoho fotografů, kteří začali s videem koketovat, ostatně přiznává, že do okamžiku, než se pokusili o první střihy, přidávání hudby a titulků, bylo sledování pořízených záběrů velmi nudné a neuspokojivé.

Nabídka videoeditorů je dnes natolik široká, že si opravdu vybere každý, a to zejména proto, že každému vyhovuje mírně odlišné ovládání a má jiné požadavky. Díky umělé inteligenci a strojovému učení v kombinaci s výkonnými servery dnes můžete nejen zpracovávat video v on-line editorech (podobně jako fotografie), ale můžete dokonce ponechat všechno na programu – stačí pouze nahrát zdrojová data a nechat se překvapit, jak je program poskládá.

Velkou neznámou je pro začínající videoamatéry obvykle správné vybavení pro pohodlný střih videa. Ten je samozřejmě možný nejen v počítači, ale i na tabletu – zejména Apple iPad nabízí velmi povedený nástroj…

Předchozí článek si přečtěte: ZDE.

Už jste četli březnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co vás v něm čeká: ZDE.

Březnové FOTOVIDEO

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.