Hvězdné březnové FOTOVIDEO pro vás...

Publikováno: 26. února 2020 | autor Kateřina Davidová
Březnové FOTOVIDEO

Březnové FotoVideo je plné hvězd a velkého jarního očekávání! Ty hvězdy jsme vám trochu namixovali s hvězdnými autory, a tak věříme, že se i toto vydání bude líbit.

Takže nejdříve k těm hvězdám: hned v úvodu aktuálního vydání se můžete pokochat divukrásnými fotografiemi našeho špičkového astrofotografa Zdeňka Bardona, které pořídil v observatoři La Silla v Chile. Je to opravdu jiný svět, plný dokonale nekonečné krásy, a protože autor opravdu má co říci, pokračování jeho hvězdné reportáže plánujeme i do dalšího čísla.

VE HVĚZDÁCH: ZDENĚ K BARDON NA CESTÁCH ZA TMOUZDENĚ K BARDON NA CESTÁCH ZA TMOU

A protože být jen ve hvězdách celé vydání nemůžeme, trochu jsme to „vyvážili“ nádhernými fotografiemi Lucie Drlíkové, které pro změnu vznikají pod vodou.

ROZHOVOR: LUCIE DRLÍKOVÁRozhovor - LUCIE DRLÍKOVÁ

Jak se dělá produktová fotografie. Tentokrát to bude s Linou Németh, Tomášem Slavíkem a Petrem Karšulínem. Těm třem to opravdu jde!

PRODUKTOVÁ FOTOGRAFIE: PŘEDSTAVUJEME MISTRYProduktová fotografie – Tomáš Slavík

Vzpomínáte s námi na slavnou éru Centra FotoŠkoda v rozsáhlém dvanáctidílném seriálu? V aktuálním díle se dotkneme zajímavého období po roce 1995, kdy se na pultech začaly objevovat první digitální přístroje a nastal čas zprvu pomalého, postupně až bouřlivého nástupu digitální fotografie.

NÁŠ SERIÁL: FENOMÉN FOTO ŠKODAFENOMÉN FOTO ŠKODA

Představíme vám fullframový objektiv Laowa 15 mm Zero-D, který hned na úvod zaujme tím, že jeho clona začíná už na f/2.

LAOWA PŘEDSTAVUJE: NOVÝ OBJEKTIV: KOV A SKLONovinka Laowa D-Dreamer 15 mm f/2 Zero-D

Novinka Laowa D-Dreamer 15 mm f/2 Zero-D.

Zelená barva všeobecně vyjadřuje volnost a bezpečí. Evokuje přirozený chod věcí, zdravý růst a vývoj. Podívejte se na vyhodnocení 3. tématu největší fotografické soutěže ve Střední Evropě.

FOTOGRAF ROKU: ODSTÍNY ZELENÉFOTOGRAF ROKU: ODSTÍNY ZELENÉ

 

Pokud časopis FotoVideo kupujete v trafice a občas se stává, že jej nemůžete sehnat u svých prodejců, tak právě v únoru je ten správný čas si objednat celoroční předplatné časopisu FotoVideo i s vybraným dárkem!

Předplaťte si nás! Je na čase ušetřit a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

>> iFotoVideo.cz/rubriky/predplatne/

>> SEND.cz/casopis/779/FotoVideo

>> FotoVideo.magaziny.cz/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve než se objeví ve volném prodeji a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, a k tomu navíc dárek, to se vyplatí.

Hvězdné březnové FotoVideo

FotoVideo 2020/03

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.