Nejnovější DÁRKY K PŘEDPLATNÉMU FOTOVIDEO – už jste si vybrali?

Publikováno: 1. prosince 2020 | autor Redakce
Nejnovější DÁRKY K PŘEDPLATNÉMU FOTOVIDEO – už jste si vybrali?

Nemůžete sehnat časopis FotoVideo ve „vašem stánku“? Zvolte předplatné a k tomu si vyberte dárek! Vybírat můžete hned z několika lákavých benefitů, výrazně ušetříte, a navíc budete mít svůj časopis ve schránce o den dříve, než bude oficiálně v prodeji… Šetříte s námi!

Začneme novinkami, které jsou ale k mání v omezeném množství. Znáte to, kdo dřív přijde…

Roční předplatné s prémií: kniha ZEMĚ ALTAIRU.

Zaplatíte 800 Kč a obdržíte 12× tištěný časopis FOTOVIDEO v hodnotě 760 Kč + knihu Země Altairu v hodnotě 980 Kč.

Autorka, fotografka Jana Pechlátová. Příběh o lásce, naději a víře, o síle lidského odhodlání i lehkosti pochybení. Kniha vypráví svůj děj pomocí fotografií doprovázených psaným slovem.

Roční předplatné + kniha Země Altairu

 


 

Roční předplatné s prémií: sluchátka LAMAX Blaze B-1 Black Edition.

Zaplatíte 900 Kč a obdržíte 12× tištěný časopis FOTOVIDEO v hodnotě 760 Kč + sluchátka LAMAX Blaze B-1 Black Edition v hodnotě 999 Kč.

Bluetooth sluchátka, která zaujmou vyváženým zvukem, kvalitní izolací okolního hluku a výkonnou baterií, díky které hrají na jedno nabití nepřetržitě až 8 hodin, případně vydrží až 180 hodin v režimu standby. Jejich stylový design se dá lehce upravit změnou barvy náušníků.

Roční předplatné + Sluchátka LAMAX Blaze B-1 Black Edition

 


 

Roční předplatné s prémií: Autokamera LAMAX C3.

Zaplatíte 1100 Kč a obdržíte 12× tištěný časopis FOTOVIDEO v hodnotě 760 Kč + autokameru LAMAX C3 v hodnotě 1190 Kč.

Roční předplatné + Autokamera LAMAX C3

Autokamera LAMAX C3 pořizuje a ukládá záznamy v interpolovaném Full HD. Díky tomu Vám neunikne žádný detail a v případě nehody budete mít dostatečný důkazní materiál pro policii i pojišťovnu. Samozřejmostí je G-senzor nebo funkce parkovacího režimu či detekce pohybu.

 


 

Roční předplatné s prémií: světlo FOMEI LED LIGHT MINI 2W.

Zaplatíte 760 Kč a obdržíte 12× tištěný časopis FOTOVIDEO v hodnotě 760 Kč + světlo FOMEI LED LIGHT MINI 2W v hodnotě 490 Kč.

světlo FOMEI LED LIGHT MINI 2W

MALÉ A SCHOPNÉ

Základ řady LED MINI vyniká především svou velikostí. V opravdu malém těle z tvrzeného plastu je osazeno 48 LED daylight (5500K) diod o celkovém výkonu 2W. Barva světla lze změnit oteplovacím filtrem na 3200K. Světlo je napájeno vestavěnou Li-ion baterií s kapacitou 370 mAh, kterou je možné nabíjet skrze standard microUSB (doba nabíjení je cca 120 minut).

VŽDY PO RUCE

LED MINI 2W můžete mít vždy při sobě. Panel samotný váží 31g a balení s kompletním příslušenstvím rovných 100g. I přes malé rozměry a nízkou váhu je index podání barev CRI na skvělé hodnotě 95+. Ovládacím tlačítkem je možné se pohybovat ve třech režimech: Strong (100%), Medium (50%) a Flash (blikání). Na plný výkon baterie vystačí zhruba na jednu hodinu svícení, při polovičním jasu na dvě hodiny a při režimu blikání na tři.

PŘIPRAVENO DO AKCE

LED MINI 2W obsahuje všechno příslušenství už v základním balení.

LED MINI 2W obsahuje všechno příslušenství už v základním balení.

V krabičce najdete: světlo samotné, oteplovací filtr (mění teplotu na 3200K), adaptér do sáněk, adaptér do 3,5mm jacku, adaptér pro připevnění na mobilní telefon, přísavku, univerzální 3/4 závit a nabíjecí microUSB kabel.

 


 

Roční předplatné s prémií: praktický a odolný batoh HOUSE.

Zaplatíte 760 Kč a obdržíte 12× tištěný časopis FOTOVIDEO v hodnotě 760 Kč + praktický a odolný batoh HOUSE v hodnotě 500 Kč.

Velikost výrobku: 29x47x13 cmhouse-batoh-01.jpg

RECYKLOVANÝ POLYESTER je syntetické vlákno vyráběné z plastových PET lahví a/nebo recyklovaných materiálů po spotřebě. Proces jeho výroby napomáhá snížení množství odpadu i snížení spotřeby vody a energie. Vlákna polyesteru jsou odolná, rychle schnou a nevytahují se. K dispozici v barvách: černá, světle šedá a tmavomodrá.


 

Další novinkou je slevový poukaz na knihu Jan Šmíd PHOTOGRAPHY. Touto objednávkou za 760 Kč získáte 12× tištěný časopis FotoVideo + slevový poukaz k nákupu této knihy v ceně 500 Kč!

Jan Šmíd PHOTOGRAPHY

 


 

Lákavou prémií je kredit na 340 GB rychlého stahování ze serveru ULOŽ.TO. Nebo získejte roční předplatné časopisu FotoVideo a k tomu voucher na přednášky Canon akademie. Vybírat si můžete z různých přednášek. Chcete výhodně získat roční licenci ZONER Photo Studio X? Či volíte elektronické předplatné?

KOMPLETNÍ NABÍDKU PŘEDPLATNÉHO NAJDETE ZDE.

 


 

Už máte prosincové vydání časopisu časopisu FOTOVIDEO ?

Mrkněte:

„Ku..a fix Vladimírku!“

Poměrně neslušný citát vložený do úst filmovému Egonu Bondymu tak trochu napovídá třetí plán naší prosincové titulky. Fotografie je dokonalá v tom, že těch plánů má tolik, že jí lze stejně jako obraz vysvětlovat a komentovat mnoha způsoby. A tak si třeba i díky té naší titulní, jejíž protagonistou je Arnošt Goldflam a autorem David Turecký, vzpomeneme nejen na slavný Menzelův film, na Bohumila Hrabala a třeba, a hlavně na Vladimíra Boudníka, jehož smutné výročí si právě v prosinci (5. 12.) připomínáme. Za příběhy lidí, které David portrétoval si toho můžeme představovat hodně. Jedno však je jisté! Dokonalému portrétu dokážeme pak věnovat i hodiny a stále se k němu vracet a nacházet nové a nové myšlenky. Takže jsme rádi, že se v rozhovoru a třeba i v rozhovorech dalších dozvíte, jak taková opravdu dobrá fotografie vzniká!

„Photography is pretty simple. You just react to what you see"

Určitě víte, jak to Elliott Erwitt myslel. Legendou fotografie se stal i proto, že umí nazývat a zobrazit věci přesně a jednoduše, a navíc pravými jmény. V tomto vydání ho nenajdete, ale my věříme, že si popovídáme hodně brzy.

Prosincové FotoVideo nabízí…

„Světlo je alfa a omega všeho“, říká v jednom z dalších rozhovorů Silvie Lintimerová. „Mám ráda zajímavé typy lidí“, neoponuje Karolína Ryvolová. „Nechci být nikým a ničím omezován“, tvrdí Manfred Baumann, A další a další. Navíc pro vás máme i tentokrát spoustu praktických článků a technických informací a výsledků Fotografa roku. Je toho opravdu na celý měsíc!

Vyberte si z rozšířeného prosincového vydání časopisu FotoVideo třeba následující:

INTERVIEW: DAVID TURECKÝ A JEHO OSOBNOSTI

„V rámci samotné realizace je vše o improvizaci…“

david-turecky-a-jeho-osobnosti.jpg

ROZHOVOR: KAROLÍNA RYVOLOVÁ

Fotografka spojující spojuje ženskou krásu s přírodou.

karolina-ryvolova-1.jpg

RECENZE: MANFRED BAUMANN CALENDAR 2021

Na obálce je tentokrát playmate Delfina Aziri.

manfred-baumann-calendar-2021.jpg

PRAXE WILDLIFE: MARCIN DOBAS

„Miluji nezapomenutelná setkání s divokými zvířaty.“

marcin-dobas.jpg

TECHNIKA: OBJEKTIVY JSOU V TOMTO VYDÁNÍ ZASTOUPENY HOJNĚ

Objektiv Laowa 15 mm f/4,5 Zero-D Shift je v současnosti nejširším shiftovým objektivem pro fullframové fotoaparáty.

objektivy-jsou-v-tomto-vydani-zastoupeny-hojne.jpg

TECHNIKA: JAKUB CEJPEK PŘEDSTAVUJE

Ještě lepší širokáč FUJINON XF10-24mmF4 R OIS.

jakub-cejpek-predstavuje.jpg

TECHNIKA: NÁŠ VELKÝ TEST TISKÁRNY

Nová Canon imagePROGRAF PRO-300 posunula laťku ještě výše.

nas-velky-test-tiskarny.jpg

FOTOGRAF ROKU: DALŠÍ ROČNÍK JE ZA NÁMI

Dvanácté téma dvacátého ročníku bylo nádherně lidské! Jak jste dopadli vy a jak vaši fotografičtí přátelé? Celkové pořadí najdete jen v tištěném vydání FotoVideo.

dalsi-rocnik-je-za-nami.jpg

… a další a další!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

A máme pro vás další a další dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Je čas si udělat radost (a také vašim blízkým?) pod stromeček! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás na zimní měsíce a vyzkoušejte si, zda po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách (a to celý příští rok!), a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetřete s námi!

Opravdu velké prosincové FotoVideo

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.