OKOLO KOL IV – EVA EVAK & KAREL MIKA & JARDA KLM & MICHAL DUDA

Publikováno: 21. dubna 2024 | autor Redakce
katalog-vystavy-okolo-kol-iv-1-nahled-stranka-1.jpg

Tuto výstavu si v naší historicky spřátelené Galerii Nahoře určitě nenecháme ujít. Dá se očekávat, že to bude tradičně velká akce, na které nebude chybět spousta krásných fotografií nejen z motoristického prostředí. Určitě se k ní ještě vrátíme, má být totiž otevřena až do 12. června.

V úvodu pozvánky se praví: „Čtyři českobudějovičtí fotografové, sdružení v proslulém fotoklubu Vývojka, představují již počtvrté společně prožívané téma, pro které jsou jim i jinak poměrně volné mantinely mateřského klubu příliš těsné.

p1449826.jpg

Koně pod kapotou chtějí zpívat, kola se protáčet a pak vystřelit motocykly i auta na další nezapomenutelnou cestu či závod, za horizont všedního dne a ještě dál! Reznoucí i nablýskané kapoty, jednou pečlivě ošetřované, jindy zase zablácené a pokryté prachem dlouhých tratí. Naše čtveřice je vždy ráda u toho.

dsc-0623-kopie-2.jpg

Výstava OKOLO KOL IV se uskuteční v Galerii Nahoře DK Metropol v Českých Budějovicích od 24. dubna do 12. června 2024, a to za každého počasí. Vernisáž se koná 23. dubna 2024.“

katalog-vystavy-okolo-kol-iv-1-nahled-stranka-1.jpg

Poznámka redakce: Stálá výstavní síň fotografie Galerie Nahoře (DK Metropol – 2. respirium, Senovážné náměstí 2, České Budějovice) je podporována statutárním městem České Budějovice. Její skvělou kurátorkou je Bohuslava Maříková. Mediálním partnerem galerie je časopis FotoVideo.


Celý článek najdete v dubnovém FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv04-24-obalka-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.