Tip FotoVideo – Gitzo Trojcestná fluidní hlava Gitzo GHF3W

Publikováno: 31. července 2019 | autor Redakce
ghf3w-trequarti-front-compact.jpg

V červenci letošního roku představilo Gitzo výkonnou, kompaktní a hlavně všestrannou stativovou hlavu pro každého fotografa. Má opravdu velmi všestranné a precizní fluidní ovládání, vynikající nosnost při velmi kompaktním rozměru a hlavně jednoduché možnosti nastavení a zcela novou funkci otočení rychloupínacího adaptéru o 90°. Navíc je samozřejmě kompatibilní s rychloupínacími destičkami typu Arca-Swiss.

V minulém vydání jsme se pustili do představování novinek, které v poslední době velmi často přivádí na náš trh společnost EKG foto z Hradce Králové. V té době jsme o této super novince ještě nevěděli a docela krátce po uvedení červencového FotoVideo na trh zaplavily informace o ní sociální sítě. V čem je tato hlava tak unikátní?

ghf3w-close-up-plate-holder-mech1.jpg

Značka Gitzo byla vždy vedle vynikající kvality také průkopníkem revolučních technologií v oblasti profesionálního fotografického vybavení. Ono to jde logicky ruku v ruce − chci-li být nejkvalitnější a nejlepší na trhu, musím být také první alespoň v některých inovacích. To Gitzo skutečně umí.

Nová hlava je navržena speciálně pro profesionální a nadšené amatérské fotografy. Ostatně jak jinak, že? Poskytuje lepší a přesnější framing. Její využití je v široké škále disciplín od běžného focení přes pořizování snímků s dlouhou expozicí až po studiové a portrétní práce. Díky velmi nízké hmotnosti a patentovaným zatahovacím rukojetím je vhodná i na cesty.

Celý článek najdete v srpnovém vydání FotoVideo.

Obsah srpnového vydání najdete zde.

fotovideo-08-2019-vizual-v0-1000px.jpg

fv08-2019-facebook-650x846.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.