Zaujalo nás | Vybíráme ze sortimentu EKG foto

Publikováno: 8. července 2019 | autor Redakce
laowa--9-321a9846.jpg

Novinek a zajímavých produktů je na našem trhu v současnosti opravdu dost. Vypravili jsme se tentokrát pro změnu do Hradce Králové do společnosti EKG foto, která je významným dovozcem řady známých značek fotografického příslušenství (Gitzo, Tamrac, Nissin, Tokina, Hoya, Miggo a dalších) a vybrali pro vás čtyři zajímavé produkty prodávané v současnosti na našem trhu.

firin100mm-l.jpgObjektiv Tokina Fírin 100 mm f/2,8 Macro

V minulém, červnovém vydání FotoVideo mnohé z vás zaujal typ Tokina Opera 16−28 mm, který patří sice do jiné řady objektivů vyráběných touto značkou, na našem trhu stále oblíbenější, a tak jsme si po dlouhé době vybrali zase jeden Fírin. Jedná se o objektiv určený pro E-mount fullframových i APS-C fotoaparátů značky Sony.

(více informací najdete v červencovém vydání FotoVideo)

 

Objektiv Laowa 100 mm f/2,8 2× Ultra Macro APO

Aby to někomu nebylo líto, že je výběr stále ještě nedostatečný, nabízíme ke zvážení a diskuzi další zajímavý makroobjektiv s parametry velice blízkými tomu předcházejícímu. Značka Laowa si u nás již získala velkou řadu příznivců a její nabídka výrazně roste. Po tržním úspěchu Laowy 60 mm f /2,8 2:1 Makro je objektiv Makro 100 mm f/ 2,8 2:1 druhým členem této řady. 
(více informací najdete v červencovém vydání FotoVideo)

laowa-100-canon-mount-rear---kopie.jpg

Objektiv Laowa 9 mm f/2,8 Zero-D (DL mount)

Tak tohle je opravdu velmi speciální objektiv, přímo související s rozvojem fotografování a natáčení videí pomocí dronů. Laowa 9 mm f/2,8 Zero-D byl speciálně připraven pro bajonet DL pro uživatele DJI Inspire 2.
(více informací najdete v červencovém vydání FotoVideo)

laowa-9-28-dl2---kopie.jpg

Blesk Nissin i600

Pojďme se od objektivů podívat více do světla. O zábleskových zařízeních píšeme rádi a Nissin se u nás objevuje často. Je to díky velké univerzálnosti produktů této značky, tedy širokému využití a velmi zajímavým cenám. Při fotografování v interiéru nebo při slabém osvětlení je vždy zapotřebí kvalitní blesk. Nissin i600 se směrovým číslem 32 (ISO 100/35 mm), 60 (ISO 100/2005 mm) a zoomovou hlavou představuje opravdu ideální volbu.
(více informací najdete v červencovém vydání FotoVideo)

Celý článek najdete v červencovém vydání FotoVideo. Více obsahu tohoto krásného vydání najdete zde.

fotovideo-07-2019-vizual-v1-1000px.jpg

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.