Pracovní stůl Arozzi Arena Moto

Publikováno: 14. března 2021 | autor Redakce
Pracovní stůl Arozzi Arena Moto

Nedávno jsme v redakci diskutovali o tom, jak asi mají fotografové zařízena svá pracoviště. Bylo to v souvislosti s novými typy monitorů a také s debatou o softwaru na úpravy fotografií a videa. Podle dotazů určených některým kolegům zjišťujeme, že to jsou zvláště v této zimní době hodiny denně. A jak jste pro tuto práci vybaveni vy? Jaké máte křeslo a jaký pracovní stůl?

Na trhu jsme našli velmi zajímavý pracovní stůl Arena Moto se dvěma motory, který umožňuje pohodlné nastavení výšky pouhým stisknutím tlačítka. Díky délce 160 cm je možné na něj umístit až tři velké monitory a šířka 82 cm nabízí dostatek prostoru pro myš, klávesnici a další příslušenství.

Rám stolu je vyroben z kvalitního pevného materiálu. Na spodní straně desky je kromě dvojice motorů umístěn také systém pro správu kabelů. Povrch pracovní plochy s protiskluzovou úpravou je odnímatelný, vyrobený z mikrovlákna, voděodolný a lze jej vyčistit v pračce. Co myslíte, hodil by se vám?

Pracovní stůl Arozzi Arena Moto

Propracovaný design

Za designem stolu Arozzi Arena Moto stojí špičkový švédský tým, který vytvořil stůl v řadě ohledů odpovídající náročným potřebám uživatelů. Každý aspekt plochy i rámu je dotažen k dokonalosti, maximální ergonomii a praktičnosti. Při výrobě tohoto původně herního stolu byly použity pevné konstrukční materiály s vysokou odolností.

Pracovní stůl Arozzi Arena Moto

Vlastně je to velká podložka pod myš

Nic se vám nebude posouvat, nemusíte hledat „myší místo“. Vlastní podložka pod myš pokrývá 100 % povrchu stolu Arozzi Arena Moto, je dokonale přilnavá a vyrobená z mikrovlákna. Lze ji také kdykoli sundat a běžným způsobem vyprat.

Celý článek si přečtete v březnovém vydání časopisu FOTOVIDEO.

Máte už březnové vydání časopisu FOTOVIDEO?

Podívejte se na jeho stručný obsah...

Současný svět v březnovém FotoVideo

Výjimka hned na prvních stranách

Když si ale toto vydání otevřete od začátku, narazíte na naprosto exkluzivní materiál, za kterým jsme se vypravili až daleko za sever Norska vysoko za polární kruh, za fantastickým člověkem jménem Audun Rikardsen. Vyprávění tohoto přírodovědce a skvělého fotografa by vydalo na knihu, jeho zážitky jsou pro nás vnitrozemce z poklidného pásu mírného klimatu naprosto unikátní. Tento krásný a velmi náročný rozhovor trval poměrně dlouho hlavně díky Audunově velkému pracovnímu nasazení a podílelo se na něm minimálně pět našich spolupracovníků.

Široká březnová nabídka pro každého

Skladbu našeho časopisu stálí čtenáři už znají a ví, že nejsme monotématičtí. Mnozí z vás svými fotografiemi a portfolii velmi živě plní stále se rozšiřující nabídku našeho webu www.ifotovideo.cz a nápady dalších se často stávají součástí nejbližších tištěných vydání. Jak víte, děláme tento časopis pro vás, a hlavně s vámi. Takže si dále po Audunovi v klidu pročtěte a prohlédněte tvorbu Lenky Požárové, Štěpána Black Černého, Ľubomíra Činčury, Jiřího George Ksandra, Radka Teope Drbohlava, Richarda Horáka, Stefana Forstera, Jiřího Štarhy a dalších. Krásné počtení a hezké jaro!

Konkrétně nabízíme z březnového vydání časopisu FotoVideo například toto:

OSOBNOST: AUDUN RIKARDSEN

Fascinující tance keporkaků a dalších velryb v úžasném článku norského badatele a skvělého fotografa.

Současný svět v březnovém FotoVideo

RECENZE: JINDŘICH STREIT – VILLAGE PEOPLE 1965–1990

Nádherně výpravnou knihu souběžně vydává Buchkunst a KANT. Doporučujeme!

Současný svět v březnovém FotoVideo

ROZHOVOR: ĽUBOMÍR ČINČURA

Reportér lidských duší (s širokým úsměvem). Skvělý rozhovor a vynikajícím umělcem.

Současný svět v březnovém FotoVideo

TECHNIKA: VYZNÁTE SE V PAMĚŤOVÝCH KARTÁCH?

O tohle jste nám hodně psali. Nabízíme vysvětlení jednotlivých značek a zkratek. Komplet!

Současný svět v březnovém FotoVideo

TECHNIKA: CANON EOS C70

Jak používat kompaktní filmovou kameru C70 s RF bajonetem? Přečtěte si podrobně!

Současný svět v březnovém FotoVideo

FOTOGRAF ROKU: TÉMA „HODINY, STROJE ČASU“

Podívejte se na vítězné snímky seniorů i juniorů. Opravdu stojí za to!

Současný svět v březnovém FotoVideo

… a samozřejmě dalších minimálně dvacet zajímavých článků!

Už jste si objednali vaše FotoVideo až domů! Nemusíte nikam chodit.

Navíc k vaší objednávce máme pro vás další dárky ZDARMA. K celoročnímu předplatnému časopisu FotoVideo prostě patří. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného výrazně klesá jeho cena a dárek je ZDARME k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte.

Současný svět v březnovém FotoVideo

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.