Lowepro Whistler RL 400 AW II

Publikováno: 15. března 2020 | autor Kateřina Davidová
Lowepro Whistler RL 400 AW II

Cestovní foto/video luxus na kolečkách – v našem oblíbeném seriálu Lowepro pokračujeme nejvyšší třídou, tedy tím nejlepším ze současné oblíbené řady.

„Roller“ s vaničkou, kterou lze vyjmout, doplňuje úspěšnou řadu Lowepro Whistler AW II.

Text: redakce, foto: Lowepro

Vybavení na jakoukoli cestu

Každý nákup začíná otázkou, kterou analyzujete svou situaci a představy vlastní fotografické budoucnosti. Takže si otázky směle klaďme: Cestujete? Máte jen klasický černý kufr? Vyrážíte na cesty někdy, nebo často? S kompletní fotografickou výbavou? Jindy pro změnu nalehko? Lowepro Whistler RL 400 AW je kvalitní volbou v obou případech. Jedná se vlastně o cestovní kufr outdoorového „střihu“ s dokonale polstrovanou vyjímatelnou fotovaničkou, který je tu od toho, aby chránil vaše drahé vybavení. Vaničku lze navíc z kufru vyjmout a použít pro transport objemné fotografické výbavy samostatně. Tento „kufr“ bez fotovaničky se pak stává klasickým cestovním zavazadlem.

Co o něm víme?

Jedná se o originální outdoorový cestovní fotoroller vyrobený z lehkých a vysoce odolných technických materiálů, má uvnitř polstrovanou fotovaničku a tu lze z batohu vyjmout a použít samostatně nebo v jiném cestovním zavazadle. Po jejím vyjmutí můžete Whistler RL 400 AW využít jako klasický cestovní kufr o objemu 37 l. Kufr na kolečkách má rozměry palubního zavazadla většiny leteckých společností a vyniká lehkou a pevnou konstrukcí se skořepinovou vanou. Má dvouosou teleskopickou výsuvnou tažnou rukojeť elegantní, matně oranžové barvy. Nechybí mu ani dvě kompresní odnímatelné fixační pásky s karabinou (s aretací) pro uchycení příslušenství na přední straně kufru, dvě řady úchytných ok na přední straně a pět ok na bočních stranách pro uchycení příslušenství (stativ, oblečení). Najdete na něm tři páskové…

 

Celý článek si přečtete ve hvězdném březnovém vydání časopisu FotoVideo. Co vás tam čeká dalšího, se dozvíte: ZDE.

Březnové FOTOVIDEO

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.