Huawei představuje smartfone Huawei nova 9.

Publikováno: 24. října 2021 | autor Redakce
Huawei představuje smartfone Huawei nova 9.

Během slavnostního představení ve Vídni 21. října 2021 uvedla společnost Huawei dlouho očekávaný smartphone nova 9. Kromě telefonu, který potěší každého nadšence do fotografie a designu, odhalila společnost i chytré hodinky Huawei Watch GT 3 a limitovanou edici bezdrátových sluchátek Huawei FreeBuds Lipstick. Na akci mimo jiné vystoupil Derek Yu, šéf spotřebitelské divize Huawei pro střední a východní Evropu, Skandinávii, Kanadu a Turecko, který přinesl aktuality z oblasti obchodu.

Huawei nova 9 – telefon chytrý stejně jako vy

Huawei představuje smartfone Huawei nova 9.

Základem řady Huawei nova je inovace a od jejího uvedení na trh v roce 2016 vždy reprezentovala nejnovější technologie, které může společnost Huawei nabídnout. Za posledních pět let byla řada nova neustále vylepšována a v důsledku toho debutoval nejnovější přírůstek do rodiny s rozsáhlou špičkovou technologií fotoaparátu, jako je řada barevných filtrů RYYB (CFA) a XD Fusion Engine. Mezi další vylepšení přinášející skvělý uživatelský zážitek, patří responzivní 120Hz zakřivený displej s originálním barevným motivem, výkonný procesor, vynikající výdrž baterie a podpora vysokorychlostního nabíjení se systémem 66W Huawei SuperCharge. Díky svým pokročilým funkcím se jedná o perfektní telefon pro moderní uživatele s aktivním životním stylem. Je to smartphone jako vy – dynamický, stylový a nezávislý.

Huawei představuje smartfone Huawei nova 9.

Zachyťte každý důležitý moment, dokonce i v noci

Pokud jde o moderní životní tempo, Huawei vytvořil smartphone, na který se můžete spolehnout v kteroukoliv denní i noční dobu. Huawei nova 9 je vybavena systémem Ultra Vision, který zahrnuje hlavní fotoaparát RYYB Ultra Vision s rozlišením 50 MP a se snímačem 1/1,56 palce, který zajišťuje vysokou citlivost na světlo pro pořizování vysoce kvalitních fotografií, ultra širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 8 MP, hloubkový fotoaparát o rozlišení 2 MP, čtyřcentimetrový makro fotoaparát a přední fotoaparát s rozlišením 32 MP a velkým snímačem 1/2,8 palce.

Huawei představuje smartfone Huawei nova 9.

Nyní můžete pořizovat fotografie ve vysokém rozlišení, kdykoli budete chtít, bez ohledu na denní dobu. Když propojíte jedinečný algoritmus Huawei Super Night Selfie s režimem Night Portrait, který snižuje digitální šum na fotografiích a rekonstruuje pozadí, vznikne tak perfektní fotoaparát pro noční fotografie. Ať už jde o fotky noční krajiny nebo noční portréty, snímky jsou jasné, ale nejsou přeexponované a obsahují detaily skryté v tmavých částech obrazu. Huawei nova 9 také podporuje správu barev Full-Path P3, která řídí prezentaci barev ve všem, od fotoaparátu po kódování, ukládání a zobrazení, takže můžete zachytit přesně to, co vidíte.

Huawei nova 9 je při nočním natáčení videí stejně dobrá, jako při fotografování. Díky funkcím Extreme Night Shoot a Night Selfie Video můžete natáčet ve tmě s přední i zadní kamerou v rozlišení 4K. Díky technologii stabilizaci videa AIS na předním i zadním fotoaparátu si navíc nemusíte dělat starosti s třesoucíma se rukama. Zadní kamera Huawei nova 9 také podporuje pořizování zpomalených a časosběrných videí, a poskytuje tak zajímavé možnosti při vytváření videa.

Chytrý telefon, který podtrhne váš styl

Technologická zařízení nás provázejí po celý den a stávají se doplňky, kterými vyjadřujeme sami sebe – náš styl, vkus i osobnost. Huawei nova se svým ultratenkým a ultralehkým designem ve dvou barevných variantách Starry Blue a Black, je stylovým doplňkem, který vám pomůže podtrhnout váš styl. Přední i zadní strana jsou mírně zakřivené, díky tomu je telefon pocitově tenčí a tím pádem i pohodlnější. S tloušťkou pouhých 7,77 mm a hmotností přibližně 175 g je nova 9 štíhlá a praktická.

Už žádné změny plánů kvůli slabé baterii

Při vývoji Huawei nova 9 bylo cílem přinést takovou baterii, která by s vámi udržela vaše životní tempo. Jste nezávislí a baterie chytrého telefonu by vás neměla omezovat. Huawei nova 9 má velkou kapacitu baterie 4 300mAh, která se plně nabije za 38 minut. Díky tomu už se nebudete muset trápit nízkým stavem baterie!

Huawei představuje smartfone Huawei nova 9.

Inspirace pro zábavu

6,57 palcový displej HUAWEI nova 9 dokáže vykreslit 1,07 miliardy barev, podporuje obnovovací frekvenci displeje až 120 Hz, vzorkovací frekvenci 300 Hz a barevný gamut P3 pro hladší a pohlcující obraz plný detailů. Huawei nova 9 přináší rychlý, plynulý a silný výkon a také vynikající uživatelské zážitky, a to jak při každodenních úkolech, tak při zábavě, to vše díky mobilní platformě Snapdragon 778G 4G doplněné pokročilým řešením chlazení Huawei a technologií AI.

Cena: 12 999,- Kč


Už máte říjnové číslo časopisu FOTOVIDEO?

Naše říjnové vydání patří každoročně těm, která jsou bohatá na novinky, barvy a osobnosti. Přestože má tentokrát klasicky černobílou obálku, svou podzimní kouzelnou hru barev tohoto období v sobě nezapře. Otevíráte stránky plné krásných slov, ještě krásnějších fotografií a důvěry ve svět, který by mohl být ještě krásnější.

 

Co si vybrat z říjnového, bohatého obsahu?

Začněme třeba od konce? Pravidelné fotografické zamyšlení Františka Dostála najdete tentokrát v úplném závěru na straně 98. Určitě si prohlédněte vašich dvacet nejlepších a vysoce ceněných fotografií z desátého tématu Fotografa roku? Víte, kdo vyhrál v desátém tématu 21. ročníku? Čtěte na stranách 86 a dalších. Nebo naše exkluzivní testy vybrané techniky? Nový Canon EOS R3 samozřejmě nechybí! Také milujete naší Analogovou školu a stále obdivovanou FotoPoradnu?

Uprostřed vydání nabízíme zajímavou fotolokaci, coby inspiraci k podobným soutěžním kategoriím. Určitě vás zaujme úžasné vyprávění Petra Jana Juračky o jeho návštěvě Azorských ostrovů, rozhovor s prvotřídním Michalem Svítokem a úvodní skvělé povídání s Lenkou Hatašovou. Je toho vážně hodně, a nejen ke čtení!

Nezapomeňte si občas prohlédnout některé z videí, která vám v našich materiálech nabízíme formou QR kódu. Dozvíte se ještě více…

První skvělé téma 22. ročníku soutěže Fotograf roku

Krajina mých snů má uzávěrku 31. 10. 2021

Jedno z nejstarších fotografických témat, které klade důraz na estetickou hodnotu a vyjádření. Kořeny žánru sahají do 16. století, kdy se v Nizozemsku zrodila krajinomalba. Její postupy se dodnes promítají do krajinné fotografie. Požadavky na kvalitní krajinnou fotografii jsou: precizní kompozice, správně zvolená expozice a dobré světelné podmínky. Více na: http://fotografroku.ifotovideo.cz

Z říjnového FotoVideo si tedy například vyberte:

ROZHOVOR: LENKA HATAŠOVÁ

ROZHOVOR: LENKA HATAŠOVÁ

Upravování fotografií je kapitola sama pro sebe

ROZHOVOR: MICHAL SVÍTOK NEJEN O TOKIU

Špičkový slovenský reportážní fotograf odpovídá

ROZHOVOR: MICHAL SVÍTOK NEJEN O TOKIU

HISTORIE: RUDOLF BRUNER-DVOŘÁK

Vzpomínka na průkopníka fotografické momentky z pera Pavla Scheuflera

PRAXE: DALŠÍ TIP NA SKVĚLOU FOTOLOKACI

Kouzla jihomoravské vinařské architektury zaujmou nejen vaše fotografické oko

DALŠÍ TIP NA SKVĚLOU FOTOLOKACI

TECHNIKA: CANON EOS R3 A NAŠE PRVNÍ DOJMY

Profesionál Pavel Lebeda komentuje nedávno představenou novinku

CANON EOS R3 A NAŠE PRVNÍ DOJMY

FOTOGRAF ROKU: KDO VYHRÁL 10. TÉMA?

Řady, řady – toto kolo opět pořádně zamíchalo celkovým pořadím

FOTOGRAF ROKU: NOVÁ TÉMATA OTEVŘENA

Ročník 22 největší naší fotografické soutěže začal novými, krásnými tématy, která najdete na našem webu

FOTOGRAF ROKU 2022: NOVÁ TÉMATA OTEVŘENA

… a další a další důležité, inspirativní i praktické články

Je čas na nové předplatné! Vyberete si některou ze čtyřčlenných sad Lowepro, paměťovou kartu LEXAR, módní tašku či parfém, předplatné ZONER? Vybírejte rychle, jednotlivé dárky jsou v omezených počtech! Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

Vybírejte si na našem webu: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Doporučujeme! Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte. Takové je naše předplatné!

Kouzla říjnového FotoVideo

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.