Fotobatohy National Geographic

Publikováno: 27. května 2019 | autor Redakce
national-geographic-australia-collection-ng-au-2450-det03.jpg

Když jsme se nedávno dozvěděli, že je společnost Olympus novým distributorem fotobatohů a brašen National Geographic pro Českou i Slovenskou republiku, pustili jsme se do redakční rešerše. A ta je fakt obsáhlá. Není divu. Jedná se o oblíbenou značku nejen mezi fotografy a videotvůrci. V tomto vydání tedy přinášíme první výstup – přehled toho, co můžeme na našich trzích najít. V dalších vydáních se pokusíme popsat jednotlivé produktové řady pro ty, co si chtějí pečlivě vybrat.

Trocha krásné historie

Společnost National Geographic je jednou z největších neziskových, vědeckých a vzdělávacích organizací na světě. Byla založena v roce 1888, aby „šířila geograficky svými členy podporované poslání společnosti inspirovat lidi k péči o planetu“. Prostřednictvím rozsáhlých aktivit mohou její členové i laická světová veřejnost sledovat její badatele a cestovatele, být s nimi ve spojení a objevovat rozmanitosti tohoto světa. National Geographic se prezentuje prostřednictvím svých časopisů, televizních programů, filmů, knih, DVD, rozhlasových pořadů, map, výstav, živých společenských akcí, vydávání školních programů, cestovatelských výprav, interaktivních médii a také zboží. A právě zakoupením zboží s logem National Geographic lze získat nejen kvalitní produkt, ale i podpořit činnost organizace.


nga5290-highlight-02.jpg

Obecně o produktových řadách batohů a brašen

Pod značkou National Geographic jsme nalezli celkem sedm produktových řad, z nichž čtyři jsou hlavní:

1/ Australia
2/ Earth Explorer
3/ Africa Range 2
4/ Walkabout

Další tři produktové řady pro úplnost:
5/ Africa Range 1
6/ Mediterranean
7/ Rain Forest

Každá z nich je velmi specifická, má svou historii a vývoj a je určena jiné skupině fotografů, cestovatelů a videotvůrců, kteří se s ní v řadě případů velmi úzce identifikují.

Celý článek si můžete přečíst v červnovém vydání FotoVideo!
Více z obsahu vydání najdete zde.


fotovideo-06-2019-vizual-v6-1000px.jpg



Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.