Lehněte si do trávy s červnovým FotoVideo

Publikováno: 22. května 2019 | autor Redakce
fv06-prave-vyslo-1000x600px.jpg

Víte, že budete v průběhu celého června fotit luční kvítí? Víte, že je to to nejkrásnější a nejromantičtější téma soutěže Fotograf roku, které se přímo nabízí a čeká? A pokud nehodláte soutěžit, tak alespoň běžte na nějakou neposkvrněnou louku, vezměte si sebou náš časopis, lehněte si do trávy a střídavě se dívejte na kvítky a trávy kolem sebe a třeba i na nebe a třeba taky na naše stránky a buďte šťastní! 

Červnové vydání časopisu FotoVideo samozřejmě není jen květnaté a o květech a romantice. Ono soutěžní téma naší nekonečné soutěže Fotograf roku s názvem „Luční kvítí“ jen tak trochu anoncuje. Jinak je toto vydání plné cestování, hor, dobrého pití, krásných a vzdálených krajin, příjemného fotografického vybavení a také praktických rad pro všechny, kteří fotí a natáčí video.

fv06-web3.jpg

Léto se k nám konečně vrátilo, i když mu to trvalo tentokrát poněkud déle a my vám k jeho počátku nabízíme velké fotky a velké povídání Petra Jana Juračky o jeho cestě do Nepálu, ve kterém nechybí ani informace a postřehy o tom, co v extrémních podmínkách používal. Však nás znáte, jsme hodně praktičtí a snažíme se přinést co nejvíce informací, o které si píšete. Ve dvou dalších rozhovorech Simony Nálepkové v rubrice Minifolia se potkáte s Anetou Jungerovou a Ivou Dufkovou, když budete mít chuť fotit dobré drinky, tak se určitě začtete do nezvykle zajímavého článku o barové gastronomii, z velké řady různého příslušenství si můžete vybírat mezi jednotlivými typy batohů světové značky National Geographic, prohlédnout si nový objektiv Tokina Opera 16-28 mm a třeba si také přečíst další díl našeho seriálu o fotoaparátech Leica. Je toho v tomto vydání opravdu hodně!

fotovideo-06-2019-vizual-v6-1000px.jpg

Jsme šťastní, že se nám podařilo udělat krátkou recenzi na neuvěřitelnou knihu Jana Williama Drnka – epopej, a že se u nás na našich stránkách po dlouhé době potkáte s výsledky soutěže World Press Photo.

Přečtěte si a pořádně prolistujte červnové FotoVideo. Věříme, že vás potěší.

19. ROČNÍK SOUTĚŽE FOTOGRAF ROKU – Luční kvítí

Tak černobílé téma, touha všech fotografů, je pomalu a jistě za námi a my se těšíme na další! Devátým tématem devatenáctého ročníku naší soutěže Fotograf roku je téměř pohádkové „Luční kvítí“, které má uzávěrku 30. června 2019. Takže času ještě relativně dost? Můžete fotit v lehu, na louce, v sedu, či ve dvou, ale neváhejte a foťte!  Někdy bývá otálení opravdu ošidné, zvláště když se míchá s nerozhodností. Vše potřebné najdete na:  http://fotografroku.ifotovideo.cz/

Vyberete si z červnového vydání časopisu FotoVideo?

NA CESTÁCH: POHLEDY Z VÝŠKY PETRA JANA JURAČKY
Z fotografického deníku výstupu na nepálskou Ama Dablam.

FOTOUDÁLOST: WORD PRESS PHOTO BUDE ZASE V PRAZE
Vítězné fotografie z nejdůležitějších událostí roku 2018

ROZHOVOR: AMI VITALE O TOM, JAK SE PROSADIT
„Nechte stranou velké agentury, přijdou za vámi samy!“

PRAXE: JAKUB DVOŘÁK – BAROVÁ GASTRONOMIE
Gastrofotografie je fenoménem sociálních sítí už řadu let

PRAXE: KOUZLO ZIMNÍCH LOFOT
Jan Březina vás zavede do čarokrásné přírody a ukáže použití fotografických filtrů

PRAXE: MOBILNÍ FOCENÍ S KARLEM POBŘÍSLEM
„Lidské tělo, ať už ženské či mužské…“

TECHNIKA: FOTOBATOHY NATIONAL GEOGRAPHIC
Celkem sedm produktových řad s vazbou na světové regiony

TECHNIKA: SAMSUNG 55" QLED 4K TV V REDAKČNÍM TESTU
Pro fotografy je u tohoto přístroje velmi zajímavý program Ambient.

Celoroční předplatné časopisu FotoVideo se vyplatí!

Předplaťte si nás v červnu na dovolenou a na prázdniny určitě! Je čas ušetřit a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Dostanete současně výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednávejte hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a zde na: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve než se objeví ve volném prodeji a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! UŠETŘÍTE!

fotovideo-06-2019-vizual-v2-1000px.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.