Rolovací světla pro fotografii i video

Publikováno: 22. prosince 2020 | autor Redakce
Rolovací světla pro fotografii i video

S LED světly se pracuje skvěle, protože hned vidíte, co bude na výsledném snímku, a můžete se více věnovat scéně a kompozici. Existuje jich však hodně druhů a na ukázku jsem vám s modelkou a rolovacími světly nafotil i několik fotografií.

Skladná, rolovací a výkonná LED světla

Segment LED světel je inovován raketovou rychlostí a rozvíjí tak neustále možnosti fotografie a videa.

FOMEI LED ROLL jsou doslova flexibilní LED světla všitá do látky, takže je můžete ohýbat, rolovat a při uskladnění se i velké panely vejdou do malé tašky nebo kufříku. K tomu všemu mají dostatečný výkon na to, abyste mohli vyfotit portrét, celou postavu nebo natáčet stream v profesionální podobě, a to klidně i ve velkém studiu.

Hlavní výhody

V nabídce FOMEI naleznete varianty 250 W, 100 W, 100 W RGB, 62 W a 18 W. Všechny panely nabízí barevnou teplotu 5600 K a LED ROLL RGB 100 DMX k tomu všemu přináší kompletní škálu barevného svícení RGB, které můžete ovládat pomocí HSI (Hue, Saturation and Intensity).

Navíc pak můžete využít dvacet různých efektů barevného svícení a blikání. Panely podporují protokol DMX, díky kterému lze světelný park programovat a ovládat z pultu. Jen nejmenší varianta 18 W ho nepodporuje. Světla jsou ohebná, protože se jedná vlastně o kus látky, který poskytuje rovnoměrné a kvalitní světlo. Po celé ploše svítí LED pásky. Napájet je lze ze sítě nebo z baterií V-Mount. Ovládací jednotka je oddělena od světla pomocí kabelu, aby byla manipulace se světlem samotným co nejjednodušší a ovládaní vždy na dosahu ruky. Uchytit jej můžete buď na stojan pomocí křížového držáku, který z látky vytvoří panel, nebo suchými zipy po celém obvodu na jakoukoli plochu s páskou suchého zipu. Stejně tak můžete panel ohnout, položit nebo srolovat…

Celý článek si přečtete v prosincovém vydání časopisu FOTOVIDEO.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách (a to celý příští rok!), a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetřete s námi!

KOMPLETNÍ NABÍDKU PŘEDPLATNÉHO I S DÁRKY NAJDETE ZDE.

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.