Panasonic uvádí novou řadu LCD laserových projektorů PT-MZ880

Publikováno: 16. února 2021 | autor Redakce
Panasonic uvádí novou řadu LCD laserových projektorů PT-MZ880

Ideální pro prostředí korporací, vzdělávacích institucí nebo muzeí díky technologii Edge Blending a kompatibilitě s novými objektivy se zoomem a nulovým posunem pro ultra krátkou projekční vzdálenost.

Společnost Panasonic Visual Systems Solutions uvádí novou všestrannou řadu LCD laserových projektorů PT-MZ880. Projektory se hodí pro korporátní klienty, vzdělávací instituce a muzea. K dispozici bude od května 2021. Nová řada Solid Shine, kterou společnost Panasonic představila na akci AVID 2021 v Lindlaru v Německu, je inovovanou verzí řady PT-MZ770 a přináší výjimečnou kvalitu obrazu, bezproblémové nastavení a design šetrný k životnímu prostředí.

Panasonic uvádí novou řadu LCD laserových projektorů PT-MZ880

Řada obsahuje WUXGA modely PT-MZ880 (8 000 lm), PT-MZ780 (7 000 lm) a PT-MZ680 (6 000 lm), které přináší vylepšenou multilaserovou pohonnou jednotku zajišťující optimální rovnováhu vysokého jasu, živých barev a provozu nenáročného na údržbu.

Mezi silné stránky nových projektorů patří integrovaná technologie Edge Blending zajišťující souvislý obraz na několika obrazovkách. Tato řada je kompatibilní i s novými objektivy se zoomem a nulovým posunem pro ultra krátkou projekční vzdálenost, jejichž uvedení na trh plánuje společnost Panasonic letos na podzim. Díky těmto objektivům nabídnou projektory působivou podívanou například návštěvníkům muzeí a obdobných institucí.

Nová řada je také šetrná k životnímu prostředí a zaručuje díky svým funkcím spolehlivý provoz. Ve srovnání s předchozími modely je spotřeba energie zhruba o 20 % nižší. Pratelný ekologický filtr a multilaserová pohonná jednotka chráněná proti výpadku zajišťují přibližně 20 000 hodin provozu bez údržby.

Panasonic uvádí novou řadu LCD laserových projektorů PT-MZ880

Projektory jsou kompatibilní s technologiemi Crestron Connected™, Art-Net DMX, a PJLink™, jsou tak připraveny na integraci a do budoucna mají zajištěnou kompatibilitu se 4K vstupy. Řada PT-MZ880 podporuje software Multi-Monitoring & Control společnosti Panasonic vybavený funkcemi včasného varování, který zjednodušuje správu zařízení a zvyšuje spolehlivost systému. Aplikace Smart Projector Control umožňuje úpravy zobrazení na obrazovce v pohotovostním režimu a intuitivní ovládání z kompatibilních chytrých telefonů a tabletů.

 



 

Už máte únorové FotoVideo?

Podívejte se, co v něm najdete...

FV 02 21 OBSAH

FV 02 21

Vybírejte z únorového vydání časopisu FotoVideo a hlavně si ho kupte:

ROZHOVOR: LUKÁŠ BÍBA

Nejraději fotí vlastní reportážní věci, ale stejně většinu z nich pouštím do redakce.

OSOBNOST: OTAKAR METLIČKA

Povídáme si s vítězem 19. ročníku Fotografa roku o jeho cestách a speciálních koníčcích.

ROZHOVOR: JIŘÍ JIROUTEK

Učím fotografy, aby necvakali, ale tvořili.

ROZHOVOR: EDUARD GENSEREK

„Keď som fotil na juhozápade Etiópie rituálne súboje tamojších kmeňov, hned …“.

SOUTĚŽ: NAŠE STOPY

Zúčastnili jste se této speciální japonsko-české soutěže? Přinášíme výsledky.

PRAXE: FOTOGRAFICKÉ PRÁVO

Poradíme, jak dobře a bezpečně uzavřít licenční smlouvu. Fotografové pozor!

TECHNIKA: TISKÁRNA CANON PIXMA PRO-200

Chcete také mít radost z vlastnoručně vytištěných fotografií? Tak si přečtěte náš test.

FOTOGRAF ROKU: TÉMA „DVA“ VYHODNOCENO!

Najdete svůj úspěšný snímek mezi třiceti nejlepšími? Fotograf roku jede na plné obrátky.

… a samozřejmě dalších minimálně dvacet zajímavých článků!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

A zase máme pro vás další dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného klesá jeho cena a dárek je k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze s námi!

Optimistické únorové FotoVideo

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.