Nové LED lampy Fomei pro profesionály i amatéry, fotografy i filmaře

Publikováno: 19. dubna 2019 | autor Redakce
fy3415-1.jpg

Společnost Fomei si pro začátek jara připravila další novinky pro fotografy a filmaře. Jedná se o několik technologických inovací.
Text redakce, foto: Fomei

Rozdělme si ty novinky takto:

a)      RGBW panel – filmové světlo s vestavěným difusorem, vysokým výkonem, dobrou mobilitou a možností svítit všemi barvami RGB spektra.

b)      Dvě rolovací LED lampy – světla o výkonu 18 a 62 W, vynikají svou mobilností
a variabilitou. Díky odolné ohebné konstrukci můžete nasvícení scény přizpůsobit přesně svým potřebám.

c)      Bateriový LED fresnel s V-mount – LED lampa s proměnným úhlem svitu (20º až 60º) a možností použití v terénu díky slotu na baterie s V-mount.

d)      Nový vylepšený Wi-Fi LED ring – velké kruhové světlo pro svícení portrétů, nyní s možností ovládání na dálku přes mobilní aplikaci.

Všechny barvy v jednom LED panelu

Nový LED panel Fomei LED 240 RGBW je naší technologickou novinkou zacílenou především na profesionální filmaře a fotografy. Světlo je zkonstruováno tak, že dokáže nabídnout všechny barvy spektra RGB: červenou, zelenou a modrou. Mimo možnosti svícení libovolně nakombinovanou barvou světlo disponuje také klasickým bicolor módem, ve kterém umí pokrýt rozmezí barevných teplot od 2700, až do 9999 K. Panel lze napájet jak ze sítě, tak i přes V-mount baterie. Jednou z dalších klíčových vlastností je podpora DMX protokolu (skrze moderní konektory RJ-45), takže můžete přes osvětlovačské pulty ovládat více světel najednou a především kombinovat lampy různých výrobců. Díky DMX je možné nastavovat světlo v šesti kanálech přímo během fotografování nebo natáčení. V případě, že nechcete použít DMX, je v ceně také přehledný dálkový ovladač.

...

Celý článek si můžete přečíst v dubnovém vydání FotoVideo, více o obsahu vydání najdete zde: www.iFotoVideo.cz/Na cestách s dubnovým FotoVideo

Dubnové FotoVideo na cestách

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.