Nové dalekohledy Nikon ACULON T02

Publikováno: 7. března 2020 | autor Kateřina Davidová
Nové dalekohledy Nikon ACULON T02

Nikon představuje lehké a kompaktní dalekohledy ACULON T02, které otevírají zcela nový svět detailů pro cestovatele, návštěvníky koncertů a sportovní fanoušky.

Dalekohledy Sportstar Zoom 8–24×25 v lehce přenosném a kompaktním těle jsou vybaveny páčkou přiblížení na horní straně těla pro plynulé zoomování v rozsahu 8–24×. Zaostřovací kroužek lze intuitivně ovládat za současného sledování obrazu v dalekohledu.

Všechny čočky a hranoly jsou opatřeny vícenásobnými antireflexními vrstvami pro jasnější obraz. Tělo dalekohledu váží pouze 305 g. Dalekohledy Sportstar Zoom se dodávají ve třech různých barvách: tmavě modré, bílé a černé.Nové dalekohledy Nikon ACULON T02

S hmotností pouhých 195 g jsou tyto dalekohledy téměř stejně malé jako chytrý telefon a můžete si je bez námahy vzít na procházku i na cestu, kterou vykonáte jednou za život. Tyto dalekohledy povýší vaše zážitky z hudebních festivalů, sportovních turnajů a kulturních akcí získáním pohledu jako z první řady bez ohledu na to, kde se budete nacházet.

Osvědčená optika Nikon a vícenásobné antireflexní vrstvy na čočkách nabízejí jasný a brilantní obraz. Zaostřování je jednoduché díky snadno přístupnému zaostřovacímu kroužku. Otočné a posuvné očnice zajišťují ideální pozici očí pro komfortní pozorování, a to i při použití brýlí.

Dalekohledy ACULON T02 jsou k dispozici ve čtyřech moderních a stylových barvách – červené, modré a bílé u modelu 8×21 a černé u modelu 10×21. Ať již jste na výletě, na sportovní akci, nebo jen sledujete umělecké vystoupení, dalekohledy ACULON T02 vám pomůžou cestovat nalehko, získat ostrý obraz a vidět mnohem více.

Ideálním společník při sledování sportovních akcí, pozorování přírody nebo provádění jiných outdoorových aktivit.

Klíčové vlastnosti:

•          Kompaktní a lehké provedení pro snadnou přenosnost – hmotnost pouhých 195 g.

•          Vícenásobné antireflexní vrstvy na čočkách pro jasný obraz.

•          Větší zaostřovací kroužek pro plynulé ovládání.

•          Otočné a posuvné gumové očnice pro snadné umístění oka do místa výstupní pupily.

•          Plochý a stylový design s jedním kloubem.

•          Čtyři volitelné barvy těla: 8×21 v červené, modré a bílé barvě / 10×21 v černé barvě.


Už jste četli březnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co vás v něm čeká: ZDE.

Březnové FOTOVIDEO

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.