Nové 4K displeje Panasonic nabízejí mimořádně jasný obraz za jakýchkoli světelných podmínek

Publikováno: 13. února 2021 | autor Redakce
Nové 4K displeje Panasonic nabízejí mimořádně jasný obraz za jakýchkoli světelných podmínek

Nové profesionální displeje řady SQ1H jsou ideální pro použití v nákupních centrech jako reklamní nosič nebo informační tabule nebo pro kancelářské prostory. Kvalitní a jasně viditelný obraz zajistí i v atriích a vestibulech silně osvětlených sluncem.

Společnost Panasonic oznámila, že v březnu 2021 uvede na trh nové profesionální 4K displeje řady SQ1H s vysokým jasem. Stylové velkoformátové IPS panely s úzkým rámečkem budou k dispozici ve dvou rozměrech, s úhlopříčkou 75 a 86 palců. Díky vyjímečně vysokému jasu 1500 cd/m² a 1200 cd/m² představují dokonalou volbu do výloh obchodů nebo pro nejnovější generaci chytrých řešení pro maloobchody. Kromě toho je lze využít ve firemních prostorech s ostrým slunečním světlem, například v atriích a vestibulech nebo v zasedacích místnostech s velkými prosklenými stěnami, kde by bylo sledování běžných displejů obtížné.

Nové 4K displeje Panasonic nabízejí mimořádně jasný obraz za jakýchkoli světelných podmínek

Klíčovými požadavky u profesionálních displejů s nepřetržitým provozem jsou nízké celkové provozní náklady, energetická efektivita a flexibilita. Displeje řady SQ1H disponují čidly jasu pro automatické přizpůsobování úrovně podsvícení podle vnějších světelných podmínek s třemi možnostmi nastavení – silné, středně silné a slabé podsvícení. Displeje mají také režim pro dlouhou životnost, s jehož pomocí lze nastavit nižší intenzitu podsvícení, která podpoří prodloužení životnosti produktu.

Nové 4K displeje Panasonic nabízejí mimořádně jasný obraz za jakýchkoli světelných podmínek

Společnost Panasonic vybavila nové displeje veškerými špičkovými funkcemi stávající řady SQ1, které poskytují maximální kvalitu zobrazení, univerzálnost a funkčnost. Tyto funkce zahrnují HDR a emulaci BT.2020 a také 12segmentovou správu barev poskytující vizuálně podmanivý a barevně bohatý 4K obraz v nejširší škále kontrastů, jež upoutá pozornost kolemjdoucích.

Nové 4K displeje Panasonic nabízejí mimořádně jasný obraz za jakýchkoli světelných podmínek

Široká řada možností zobrazení a připojení umožňuje rychlé a pohodlné sdílení prostřednictvím různých metod zajišťujících bezproblémové fungování i v budoucnosti, včetně funkce přehrávání 4K médií z USB a funkce Picture in Picture. Displeje také obsahují slot Intel® SDM, který zajišťuje inteligentní vzájemnou spolupráci více zařízení. Slot lze používat pro řadu různých obchodních funkcí, například jako vestavěný počítač pro Digital Signage, terminál 12G-SDI pro televizní vysílání a zprávy a jako přijímač pro použití s novým bezdrátovým prezentačním systémem PressIT od společnosti Panasonic.

 


 

Už máte únorové FotoVideo?

Podívejte se, co v něm najdete...

FV 02 21 OBSAH

FV 02 21

Vybírejte z únorového vydání časopisu FotoVideo a hlavně si ho kupte:

ROZHOVOR: LUKÁŠ BÍBA

Nejraději fotí vlastní reportážní věci, ale stejně většinu z nich pouštím do redakce.

OSOBNOST: OTAKAR METLIČKA

Povídáme si s vítězem 19. ročníku Fotografa roku o jeho cestách a speciálních koníčcích.

ROZHOVOR: JIŘÍ JIROUTEK

Učím fotografy, aby necvakali, ale tvořili.

ROZHOVOR: EDUARD GENSEREK

„Keď som fotil na juhozápade Etiópie rituálne súboje tamojších kmeňov, hned …“.

SOUTĚŽ: NAŠE STOPY

Zúčastnili jste se této speciální japonsko-české soutěže? Přinášíme výsledky.

PRAXE: FOTOGRAFICKÉ PRÁVO

Poradíme, jak dobře a bezpečně uzavřít licenční smlouvu. Fotografové pozor!

TECHNIKA: TISKÁRNA CANON PIXMA PRO-200

Chcete také mít radost z vlastnoručně vytištěných fotografií? Tak si přečtěte náš test.

FOTOGRAF ROKU: TÉMA „DVA“ VYHODNOCENO!

Najdete svůj úspěšný snímek mezi třiceti nejlepšími? Fotograf roku jede na plné obrátky.

… a samozřejmě dalších minimálně dvacet zajímavých článků!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

A zase máme pro vás další dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného klesá jeho cena a dárek je k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze s námi!

Optimistické únorové FotoVideo

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.