Nádherná kolekce National Geographic Earth Explorer

Publikováno: 8. září 2019 | autor Redakce
earth-explorer-medium-backpack-06.jpg

Víte, co je nejklasičtější z klasiky? Jak říká jeden můj nejmenovaný, ale hrozně milý kolega a cestovatel: „Tohle není póza. Tyhle bagy by měli mít všichni pořádní fotografové-cestovatelé, co jsou navíc oblečení od Bushmana a jezdí savanou a pouští svým starým spolehlivým Land Roverem.“

Text: redakce, foto: National Geographic

Větry ošlehaná praxe

Když se na tuto kolekci zblízka podíváte, poskočí vám srdíčko, ucítíte krásnou hemingwayovskou vůni Afriky, ve snech se chvíli ocitnete na divokém západě, zadíváte se do nevýrazných, a přitom nádherných barev nekonečných plání divočiny a uvědomíte si, že vlastně nic praktičtějšího na ty nejnamáhavější cesty ani být nemůže. Kolekce National Geographic Earth Explorer přímo nabízí ducha a hlavní poslání organizace: objevovat nová území a kultury prostřednictvím zkoumání a ochrany planety Země. Kolekce Earth Explorer je vytvořena pro fotografy a cestovatele.

fotovideo-09-2019-str--stranka-086---kopie.jpg

S více než desetiletou tradicí

Kolekce, která vlastně uvedla tenkrát novou značku National Geogprahic před více než deseti lety do světa fotografického příslušenství a okamžitě zaznamenala obrovský úspěch. Charakteristická kombinace hrubého bavlněného plátna v barvě khaki, funkčních popruhů a upínacích pásků světle béžové barvy a mosazných komponentů (oka a karabiny) připomíná ducha prvních dobrodruhů, kteří objevovali neprobádaná území naší krásné planety.

camera-messenger-national-geographic-ng2347-03.jpg

Čím tyto brašny, batohy a pouzdra vynikají?


...

Celý článek si můžete přečíst v zářijovém vydání FotoVideo!
Více o obsahu zářijového vydání najdete zde.

fv09-2019-web3.jpg

fotovideo-2019-09-titulka-03-1000px.jpg
Rozhovor s fotografkou Gabrielou Ksandr

fotovideo-2019-09-img-0110-v4-1000px.jpg
Na titulní stránce je snímek od Barbory Gajové


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.