Lowepro Pro Roller x AW

Publikováno: 4. prosince 2019 | autor Redakce
proroller-x-family-rgb.jpg

Jedinečná řada kolečkových kufrů určená na ochranu a transport foto/video techniky, kterou můžete v prosinci získat za výjimečně dobré ceny. Takže dárek pod stromeček nebo kufr na dárky? Máte zrcadlovku, kameru, systémový kompakt (ty se stejně pomalu a „systémově“ zvětšují) nebo hodně rádi cestujete? Vyberte si.
Text: redakce, foto: Lowepro

Poznámka úvodem

Všechny tři typy těchto kolečkových kufrů mají vyjímatelnou polstrovanou fotovaničku s oddělovacími příčkami, kterou lze použít jako samostatnou transportní brašnu, respektive batoh (díky integrovaným ramenním popruhům), takže máte navíc dvě cestovní zavazadla v jednom.

Jaké jsou tedy uvnitř?

Jejich vnitřní prostor vyplňují dokonale polstrované fotovaničky, které lze pomocí sady oddělovacích příček přizpůsobit objemu uložené techniky a individuálním potřebám. Tři tuhé nosné příčky doplňují inovované, velmi tenké a ohebné oddělovací příčky, které výrazně zvyšují celkovou kapacitu úložného prostoru. Jak už jsme zvyklí, celou sadu oddělovacích příček lze z vaničky vyjmout a vytvořit tak jediný, dokonale chráněný prostor pro uložení osobních věcí. Takový kufr pak lze využít jako klasické cestovní zavazadlo. Co je ještě uvnitř? Čtyři kapsy na zip na vnitřní straně hlavního víka pro uložení drobného příslušenství. Jsou vyrobeny z transparentní elastické síťoviny, která umožňuje rychlejší organizaci a přehlednost uložených věcí. Jak už bylo zmíněno, fotovaničku včetně hlavního předního víka lze z kufru vyjmout a použít samostatně jako transportní brašnu nebo batoh (díky integrovaným ramenním popruhům). Po vyjmutí fotovaničky (včetně předního víka) lze kufr uzavřít pomocí druhého integrovaného látkového víka.

proroller-x100-stuffed-alt-rgb.jpg

Dokonalé i zvenčí

Výhodou je lehká a mimořádně pevná konstrukce s tuhým interním rámem. Na výrobu těchto kufrů byly použity mimořádně odolné vnější materiály. Mají víko se zipem YKK se dvěma kovovými jezdci, které lze z bezpečnostních důvodů uzamknout do zámku s číselným kódem splňujícím normu TSA Lock.

fotovideo-12-2019-str--stranka-078---kopie.jpg fotovideo-12-2019-str--stranka-079---kopie.jpg

...

Celý článek si můžete přečíst v prosincovém vydání FotoVideo.



fv12-2019-web-1000x600px-v4.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.