Dva nové drony Mavic 2 od DJI

Publikováno: 16. října 2018 | autor Redakce
drony-dji-01.jpg

Ano, dvě žhavé novinky jsou tu. Celých sedm měsíců od uvedení posledního dronu Mavic Air jsme všichni společně čekali, jaký další převratný model se tento rok v portfoliu DJI objeví. Bude to Mavic 2, Phantom 5, nebo něco zcela jiného? Společnost DJI si pro nás přichystala opravdové, a dokonce fotografické překvapení, když nedávno v New Yorku představila na velké prezentaci novou řadu DJI Mavic 2.

Nová a kvalitní optika, jiné dimenze fotky a videa

Pro oživení paměti a třeba i těm, kdo to ještě neví, je dobré si říci, že tento dominantní výrobce několika řad i u nás prodávaných a oblíbených dronů před časem koupil značku Hasselblad se vším všudy (snad se moc nepleteme…).Proč asi?

Mavic 2 Pro s kamerou Hasselblad

Fotoaparáty Hasselblad, vyráběné ve Švédsku, jsou proslulé díky své ikonické a ergonomické konstrukci, nekompromisní obrazové kvalitě a také kvůli švédskému řemeslnému zpracování. Pro další připomenutí lze uvézt, že od roku1941 fotoaparáty Hasselblad zachytily řadu ikonických snímků – včetně prvního přistání na Měsíci.

Chcete se dozvědět více o těchto unikátních dronech DJI s kamerou Hasselblad? Otevřete si říjnové FotoVideo přímo na straně 88! Je to opravdu úchvatné dílo!

FotoVideo 10/2018

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.