5G za nevídaně nízkou cenu – Samsung představuje Galaxy A32 5G

Publikováno: 4. února 2021 | autor Redakce
5G za nevídaně nízkou cenu – Samsung představuje Galaxy A32 5G

Samsung představil nový chytrý telefon Galaxy A32 5G, díky němuž bude rychlé internetové připojení prostřednictvím technologie 5G k dispozici ještě většímu množství uživatelů než dosud. K dalším přednostem patří baterie s dlouhou výdrží, univerzální fotoaparáty s vysokým rozlišením a vynikající displej.

To vše dělá z modelu A32 5G velmi cenný přírůstek do osvědčené řady Galaxy A s 5G. Model Samsung A32 5G bude v České republice dostupný od poloviny února 2021 ve variantě 4 GB RAM s 128 GB interního úložiště za doporučenou maloobchodní cenu 7 999 Kč.

5G za nevídaně nízkou cenu – Samsung představuje Galaxy A32 5G

Zábava s 5G

Galaxy A32 5G nabízí celou řadu moderních funkcí, s nimiž si opravdu užijete – můžete se těšit na skvělý zvuk, streaming filmů i hudby v nejvyšší kvalitě nebo bleskurychlé stahování multimediálního obsahu přes 5G[1]. Je úplně jedno, jestli dáváte přednost mobilnímu hraní nebo sledování oblíbených filmů či seriálů, díky 5G vás čeká bezproblémové připojení bez prodlev kdykoli a kdekoli.

5G za nevídaně nízkou cenu – Samsung představuje Galaxy A32 5G

Výdrž na celý den

Samsung Galaxy A32 5G nabízí velmi kvalitní obraz na displeji s úhlopříčkou 6,5 palce (16,5 cm) s rozlišením HD+ a technologií Infinity-V[2]. Baterie s kapacitou 5000 mAh[3] je zárukou, že vám nikdy neuteče oblíbený program, díky rychlému dobíjení máte víc času na zábavu.

5G za nevídaně nízkou cenu – Samsung představuje Galaxy A32 5G

Fotoaparát pro každý okamžik

Mezi další přednosti Samsungu Galaxy A32 5G patří vyspělý systém fotoaparátů, díky němuž lze zvěčnit libovolný okamžik ve vysoké kvalitě. Hlavní fotoaparát má rozlišení 48 megapixelů, v rychlé akci oceníte ultraširoký modul s rozlišením 8 MPix. Dále je k dispozici makroobjektiv se snímačem s 5 megapixely a modul pro práci s hloubkou ostrosti (2 MPix). Videozáznamy lze natáčet v ultravysokém rozlišení 4K. Na přední straně zařízení naleznete 13MPix fotoaparát, s kterým si pořídíte kvalitní selfie.

Elegantní a výrazný design

A32 5G je první model řady Galaxy A s designem přepracovaným na rok 2021. Elegantní přístroj se nabízí ve čtyřech atraktivních barevných variantách Awesome Black (černá), Awesome White (bílá), Awesome Violet (fialová) a Awesome Blue (modrá). O zabezpečení se stará špičkový bezpečnostní systém Samsung Knox a čtečka otisků prstů na boční straně.



[1] Rychlost připojení 5G se liší, vyžaduje optimální síťové podmínky a připojení (vliv má např. frekvence, vytíženost sítě apod.); další informace u mobilního operátora.

[2] Udávaný rozměr displeje představuje úhlopříčku obdélníku bez zaoblených rohů. Skutečná zobrazovací plocha je menší vzhledem k zaobleným rohům a otvoru objektivu fotoaparátu.

[3] Typická hodnota podle nezávislých laboratorních testů. Typickou hodnotou se rozumí průměrná odhadovaná hodnota vzhledem k odchylkám kapacity baterie u testovaných vzorků podle standardu IEC 61960. Jmenovitá (minimální) kapacita je 4 860 mAh. Skutečná výdrž baterie závisí na prostředí v síti, typu využití apod.

Specifikace Galaxy A32 5G

  • displej: 6,5 palců, TFT, HD+
  • procesor: 8 jader, až 2 GHz
  • RAM: 4/6/8 GB
  • úložiště: 128 GB + microSD
  • Foťáky:
    • zadní – 48 MPx, f/1.8
      • 8 MPx, ultra široký, f/2.2, 123°
      • 5 MPx, f/2.4
      • 2 MPx, f/2.4
    • přední – 13 MPx, f/2.2
  • čtečka otisků prstů na straně, USB C
  • 5G, 4G, WiFi, Bluetooth, NFC
  • rozměry: 164,2 x 76,1 x 9,1 mm, 205 gramů
  • baterie: 5000 mAh + 15W


Už máte únorové FotoVideo?

Podívejte se, co v něm najdete...

FV 02 21 OBSAH

FV 02 21

Vybírejte z únorového vydání časopisu FotoVideo a hlavně si ho kupte:

ROZHOVOR: LUKÁŠ BÍBA

Nejraději fotí vlastní reportážní věci, ale stejně většinu z nich pouštím do redakce.

OSOBNOST: OTAKAR METLIČKA

Povídáme si s vítězem 19. ročníku Fotografa roku o jeho cestách a speciálních koníčcích.

ROZHOVOR: JIŘÍ JIROUTEK

Učím fotografy, aby necvakali, ale tvořili.

ROZHOVOR: EDUARD GENSEREK

„Keď som fotil na juhozápade Etiópie rituálne súboje tamojších kmeňov, hned …“.

SOUTĚŽ: NAŠE STOPY

Zúčastnili jste se této speciální japonsko-české soutěže? Přinášíme výsledky.

PRAXE: FOTOGRAFICKÉ PRÁVO

Poradíme, jak dobře a bezpečně uzavřít licenční smlouvu. Fotografové pozor!

TECHNIKA: TISKÁRNA CANON PIXMA PRO-200

Chcete také mít radost z vlastnoručně vytištěných fotografií? Tak si přečtěte náš test.

FOTOGRAF ROKU: TÉMA „DVA“ VYHODNOCENO!

Najdete svůj úspěšný snímek mezi třiceti nejlepšími? Fotograf roku jede na plné obrátky.

… a samozřejmě dalších minimálně dvacet zajímavých článků!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

A zase máme pro vás další dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného klesá jeho cena a dárek je k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze s námi!

Optimistické únorové FotoVideo

 

 

 

 

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.