XII. ročník amatérské fotografické soutěže

Publikováno: 9. března 2020 | autor Kateřina Davidová
XII. ročník amatérské fotografické soutěže

Pod záštitou fotoklubu Balvan, společnosti FotoLaccer vyhlásila městská knihovna XII. ročník amatérské fotografické soutěže na téma NEJKRÁSNĚJŠÍ NA SVĚTĚ NEJSOU VĚCI, ALE OKAMŽIKY (Karel Čapek). Na vaše snímky se těšíme do pátku 24. dubna 2020. Po vyhlášení vítězů (termín bude upřesněn v programovém přehledu) vznikne z vybraných příspěvků výstava na schodech staré radnice. Více už v podmínkách soutěže.

Pravidla fotografické soutěže:

  • Pořadatelem soutěže je Městská knihovna Jablonec nad Nisou, dále jen pořadatel.
  • Soutěžní práce zasílejte od 1. 3. 2020 do 29. 5. 2020 včetně. Na příspěvky doručené po tomto termínu nebude brán zřetelSpolu se snímky zašlete vyplněnou a podepsanou přihlášku. Bez ní nebude účast v soutěži možná.
  • Soutěž není omezena věkovou hranicí, soutěžící budou rozděleni do dvou věkových kategorií: do 16 let a nad 16 let.
  • Snímky nominované do soutěže musí být aktuální, ne starší než rok.
  • Snímky s názvem a podepsanou přihlášku ve formátu JPG  dodávejte v elektronické podobě, nejjednodušeji e-mailem na adresu soutez@knihovna.mestojablonec.cz,
    při větším objemu dat (nad 5 MB) přes službu uschovna.cz (e-mail příjemce soutez@knihovna.mestojablonec.cz) nebo osobně na CD, DVD či USB zařízení. Minimální požadovaná velikost fotografií je 1600 × 1200 pixelů, platí zásada „čím větší, tím lepší“.
  • Soutěžící může nominovat pouze práce vyhovující tématu „NEJKRÁSNĚJŠÍ NA SVĚTĚ NEJSOU VĚCI, ALE OKAMŽIKY“. Soutěžící smí přihlásit nanejvýše tři snímky. Ukáže-li se, že se soutěžící přihlásil pod více identitami, bude ze soutěže vyloučen.
  • Pořadatel může rozhodnout o případném vyřazení soutěžícího ze soutěže, především jedná-li se o fotografie pohoršující, neetické či jinak odporující dobrým mravům nebo pravidlům soutěže.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo změnit podmínky této soutěže, nebo ji zcela zrušit. Na výhru v soutěži není právní nárok.
  • Soutěžící zasláním prací a podepsané přihlášky udělil pořadateli souhlas s jejich následným zpracováním. Údaje z přihlášek i soutěžní práce jsou zpracovávány za účelem organizace, vyhodnocení a vyhlášení výsledků soutěže a jsou do jednoho roku po skončení skartovány / vymazány. Výsledky soutěže (v rozsahu jméno a příjmení, umístění v kategorii) budou zveřejněny ve zprávě o činnosti a tištěných i internetových kanálech městské knihovny a statutárního města Jablonec nad Nisou.

PŘIHLÁŠKA FOTOSOUTĚŽ 2020

Už jste četli pohodové dubnové vydání časopisu FotoVideo?

 

FotoVideo březen 2020

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.