ViewSonic spouští celosvětovou kampaň – „Rok barev“

Publikováno: 14. března 2021 | autor Redakce
ViewSonic spouští celosvětovou kampaň – „Rok barev“

Vytváříme digitální centrum pro všechny tvůrce a pro sdílení inspirací a uměleckých děl. Cílem kampaně je vytvořit digitální centrum pro tvůrce, aby zde mohli představit svou práci a stát se tak součástí větší komunity umělců, designerů anebo fotografů. Účastníci mohou každý měsíc vyhrát profesionální displej VP2785-2K a na konci roku pak budou uveřejněna umělecká díla, která budou u publika nejoblíbenější.

Společnost ViewSonic*, přední světový dodavatel vizuálních řešení, zahajuje celosvětovou a celoroční kampaň s názvem ColorPro – Rok barev, která odstartuje 1. února a potrvá do 1. listopadu 2021. Kampaň si klade za cíl vytvořit digitální centrum pro tvůrce, aby zde mohli představit svou práci a stát se součástí větší komunity fotografů, designérů a umělců.

ViewSonic spouští celosvětovou kampaň – „Rok barev“

Účastníci budou mít každý měsíc za úkol zveřejnit své fotografie na Instagramu s hashtagem #MyVisionPrecisely a označit účet ViewSonic ColorPro. Z těchto uměleckých děl pak ViewSonic vyhodnotí nejlepší a vždy patnáctého každého měsíce vyhlásí vítěze, který získá profesionální displej ColorPro VP2785-2K. Na konci roku 2021 pak budou zveřejněna umělecká díla, která budou u publika nejoblíbenější.

„Naše kdysi klidné a rozumné životy jsou již velmi dlouho negativně ovlivňovány pandemií, proto doufáme, že vyhlášení naší první celoroční kampaně „Rok barev“ pomůže, abychom přes tento velký bezútěšný mrak spatřili paprsek slunečního světla a probarvili letošní rok pestrou paletou barev,“ uvedl Oscar Lin, vedoucí obchodní divize monitorů společnosti ViewSonic. „Naším cílem je povzbudit lidi z celého světa, aby spojili svou fantazii s krásou barev a naplnili náš Instagram energií pozitivity a inspirace. Těšíme se na jedinečná umělecká díla tvůrců z celého světa.“

ViewSonic spouští celosvětovou kampaň – „Rok barev“

V letošním roce bude instagramový účet ColorPro každý měsíc ve znamení jedné barvy, do které se oblékne celý obsah. Barvy nebyly vybírány náhodně, korespondují se svátky nebo s ročním obdobím spojeným s daným měsícem. Barvou první soutěže bude červená a jejího vítěze ViewSonic vyhlásí 15. března. Přihlášky jsou otevřené od 1. února až do konce měsíce.

Abychom ukázali, jak se do kampaně zapojit, jsou leden a únor měsíce zkušebního provozu. Renee Robyn, renomovaná fotografka a digitální umělkyně ze Spojených států, je lednovým čestným hostem. Často se objevuje v příbězích na ColorPro Instagramu. Její umělecká díla ladí s lednovou barvou „ColorPro Blue“ a představí se na účtu Instagramu ColorPro. Barva měsíce února odpovídá jedné z barev Pantone pro rok 2021, „Illuminating Yellow“, která je spojena s optimismem a živostí.

Série profesionálních monitorů ColorPro kombinuje umění a vědu úchvatných barev. Monitory byly navrženy pro fotografy, grafické designery, editory videí a tvůrce. V rámci této kampaně požádala společnost ViewSonic 12 neuvěřitelně talentovaných influencerů z oblasti umění, aby vytvořili úchvatné realistické snímky s přesnými barvami. Tito umělci se také podělí o své názory na význam barev.

ViewSonic spouští celosvětovou kampaň – „Rok barev“

Zúčastněte se a staňte se součástí barevné palety. Chcete-li si prohlédnout další z nejnovějších přihlášených příspěvků, navštivte oficiální účet ColorPro na Instagramu.

Podrobnosti ke kampani „Rok barev”*

  • Soutěžní období: 1. února 2021–30. listopadu 2021.
  • Jak se přihlásit:

1)    Sledujte oficiální účet ColorPro na Instagramu.

2)    Uveřejněte fotografii související s barvou měsíce na veřejném účtu na Instagramu.

3)    Na fotografii označte oficiální účet Instagramu ColorPro.

4)    Označte hashtagem "#MyVisionPrecisely" a připojte označení země (např. #USA, #Japan) v popisku příspěvku.

  • Výběr vítězů: Všechny práce přihlášené do soutěže budou posuzovány na základě jejich celkového dopadu, originality, kreativity, barevnosti a odstínu. Vítězné dílo bude vyhlášeno prostřednictvím Instagramu 15. den každého měsíce.
  • Cena: profesionální displej ColorPro VP2785-2K pro jednoho vítěze každý měsíc.

*Soutěž organizuje a sponzoruje společnost ViewSonic International Corp. se sídlem v New Taipei City, Taiwan. Společnost ViewSonic International Corp. je dceřiná společnost společnosti ViewSonic Corp. Se sídlem v Kalifornii (USA).

* Přečtěte si  Podmínky soutěže.

O společnosti ViewSonic

Společnost ViewSonic byla založena v Kalifornii, je předním celosvětovým dodavatelem vizuálních řešení a má zastoupení ve více než 100 zemích po celém světě. Jako inovativní a vizionářská společnost se ViewSonic snaží přinášet komplexní hardwarová a softwarová řešení, mezi něž patří monitory, projektory, digital signage, interaktivní displeje ViewBoard a softwarový ekosystém myViewBoard. Díky více než třiceti letům odborných zkušeností s vizuálními displeji má ViewSonic vynikající pozici, aby mohla přinášet inovativní a spolehlivá řešení pro výuku, podniky, spotřebitele a profesionální trh. Pomáhá tím zákazníkům, aby skutečně „viděli rozdíl“. Více o společnosti ViewSonic se dozvíte na stránkách www.viewsonic.com.


Máte už březnové vydání časopisu FOTOVIDEO?

Podívejte se na jeho stručný obsah...

Současný svět v březnovém FotoVideo

Výjimka hned na prvních stranách

Když si ale toto vydání otevřete od začátku, narazíte na naprosto exkluzivní materiál, za kterým jsme se vypravili až daleko za sever Norska vysoko za polární kruh, za fantastickým člověkem jménem Audun Rikardsen. Vyprávění tohoto přírodovědce a skvělého fotografa by vydalo na knihu, jeho zážitky jsou pro nás vnitrozemce z poklidného pásu mírného klimatu naprosto unikátní. Tento krásný a velmi náročný rozhovor trval poměrně dlouho hlavně díky Audunově velkému pracovnímu nasazení a podílelo se na něm minimálně pět našich spolupracovníků.

Široká březnová nabídka pro každého

Skladbu našeho časopisu stálí čtenáři už znají a ví, že nejsme monotématičtí. Mnozí z vás svými fotografiemi a portfolii velmi živě plní stále se rozšiřující nabídku našeho webu www.ifotovideo.cz a nápady dalších se často stávají součástí nejbližších tištěných vydání. Jak víte, děláme tento časopis pro vás, a hlavně s vámi. Takže si dále po Audunovi v klidu pročtěte a prohlédněte tvorbu Lenky Požárové, Štěpána Black Černého, Ľubomíra Činčury, Jiřího George Ksandra, Radka Teope Drbohlava, Richarda Horáka, Stefana Forstera, Jiřího Štarhy a dalších. Krásné počtení a hezké jaro!

Konkrétně nabízíme z březnového vydání časopisu FotoVideo například toto:

OSOBNOST: AUDUN RIKARDSEN

Fascinující tance keporkaků a dalších velryb v úžasném článku norského badatele a skvělého fotografa.

Současný svět v březnovém FotoVideo

RECENZE: JINDŘICH STREIT – VILLAGE PEOPLE 1965–1990

Nádherně výpravnou knihu souběžně vydává Buchkunst a KANT. Doporučujeme!

Současný svět v březnovém FotoVideo

ROZHOVOR: ĽUBOMÍR ČINČURA

Reportér lidských duší (s širokým úsměvem). Skvělý rozhovor a vynikajícím umělcem.

Současný svět v březnovém FotoVideo

TECHNIKA: VYZNÁTE SE V PAMĚŤOVÝCH KARTÁCH?

O tohle jste nám hodně psali. Nabízíme vysvětlení jednotlivých značek a zkratek. Komplet!

Současný svět v březnovém FotoVideo

TECHNIKA: CANON EOS C70

Jak používat kompaktní filmovou kameru C70 s RF bajonetem? Přečtěte si podrobně!

Současný svět v březnovém FotoVideo

FOTOGRAF ROKU: TÉMA „HODINY, STROJE ČASU“

Podívejte se na vítězné snímky seniorů i juniorů. Opravdu stojí za to!

Současný svět v březnovém FotoVideo

… a samozřejmě dalších minimálně dvacet zajímavých článků!

Už jste si objednali vaše FotoVideo až domů! Nemusíte nikam chodit.

Navíc k vaší objednávce máme pro vás další dárky ZDARMA. K celoročnímu předplatnému časopisu FotoVideo prostě patří. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného výrazně klesá jeho cena a dárek je ZDARME k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte.

Současný svět v březnovém FotoVideo

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.