Jak se zúčastnit soutěže Fotograf roku?

Publikováno: 28. ledna 2016 | autor Redakce
lanek.jpg

lanek.jpg

Tímto jsme Vám představili 8 kategorií a zbývají nám další 4 speciální kategorie:

Top fotografka (9) - zveřejňujeme po každém uzavřeném tématu (12 témat) na základě výsledků odborné poroty. Ta žena, která patří do hlavní kategorie soutěže (tedy dosahuje věku 21 let a více) a v daném kole získala nejvíce bodů, je Top fotografkou v příslušeném kole. Za celý rok tedy zveřejníme 12x Top fotografku. ALE! Po uzávěrce posledního 12.kola spustíme hlasování, do kterého jsou zařazeny všechny ženy a dívky, které byly oceněny porotou (viz bodování) a o absolutní Top fotografku hlasují registrovaní návštěvníci webu fotografroku.cz. Hlasování probíhá tedy od půlky listopadu do konce roku.

Fotografie roku (10) - Zveřejňujeme po každém uzavřeném tématu na základě hlasování a hodnocení návštěvníků webu fotografroku.cz. Ten snímek, který v příslušném kole získal nejvíce nejlepších známek, se stává Fotografií v daném tématu. Za celý rok tedy zveřejníme 12x Fotografii roku. ALE! Po uzávěrce posledního 12.kola spustíme hlasování, do kterého jsou zařazeny všechny fotografie v soutěži Fotograf roku a o absolutní Fotografii roku hlasují registrovaní návštěvníci webu fotografroku.cz. Hlasování probíhá tedy od půlky listopadu do konce roku.

Camera Magna (11) - Zde se hodnotí největší, nejdůležitější, nejvýznamnější fotografický počin nebo událost roku. Jedná se o jednu z nejprestižnějších cen soutěže a získávají ji jednotlivci nebo subjekty, které se o dotyčný počin (výstava, soutěž, propagace, jubileum, atd…) zasloužili nebo vznikl jejich aktivitou v průběhu roku. V každém vydání ale redakce časopisu FotoVideo vybere významný fotografický počit v daném měsíci. Absolutního vítěze této kategorie pak redakce vybírá ze všech událostí a počinů v daném roce.

Objev roku (12) - Soutěžící, který zaznamená (získá) největší počet bodů, respektive největší nárůst bodů v dlouhodobém hodnocení z roku na rok (řekněme Skokan roku…), tedy v porovnání s rokem předcházejícím, se stává Objevem roku. Pozor vítěz hlavní kategorie Fotograf roku se nemůže stát zároveň i Objevem roku. Více viz bodování

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.