Zeštíhlení v ZPS X? Použijte nástroje Zkapalnění a Obličejové rysy

Publikováno: 27. května 2019 | autor Míla Lněničková
oblicej.jpg

Kdo by nechtěl za pár minut zhubnout o 15 kilo nebo bezbolestně zmenšit nos? V reálném světě vám s tím nepomůžeme, ale na fotkách jde v Zoner Photo Studiu X vykouzlit téměř cokoliv. Vyzkoušejte nástroje Zkapalnění a Obličejové rysy, které přináší jarní update ZPS X a naučte se vylepšit tvary obličeje i těla.

Zoner Photo Studio X v poslední aktualizaci přináší úplně nové nástroje k úpravě obličeje. Díky umělé inteligenci samy rozpoznají obličej a všechny jeho části. To vám úpravu výrazně urychlí a v kombinaci s dalšími nástroji pro deformaci upravíte, na co si jen vzpomenete.

Novému nástroji pro úpravu obličeje pomáhá umělá inteligence

Nově najdete všechny nástroje pro deformaci spolu s Obličejovými rysy na jednom místě. Otevřete fotku v Zoner Photo Studiu X v modulu Editor a v pravém panelu vyberte záložku Zkapalnění. Obsahuje několik nástrojů pro různé typy deformování.

Prvním nástrojem jsou nové Obličejové rysy (Shift+X), které díky umělé inteligenci automaticky detekují všechny obličeje na fotografii ať už zepředu nebo z boku a nabídnou řadu možností, jak tváře vylepšovat. Další nástroje jsou určeny k manuálnímu deformování a využijete je k tvarování těla nebo ručnímu doladění částí, na které automatika v obličeji nestačila.

Celý článek si můžete přečíst v červnovém vydání FotoVideo!
Více z obsahu vydání najdete zde.


fotovideo-06-2019-vizual-v6-1000px.jpg

fotovideo-06-2019-vizual-v2-1000px.jpg

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.