Základy fotografování - kurz v Brně

Publikováno: 10. srpna 2016 | autor Redakce
Vít Mádr

Kurz v Brně pro úplné začátečníky a mírně pokročilé; pro majitele nejen zrcadlovek, ale i pokročilých kompaktů; co můžeme při fotografování sami ovlivnit; práce se světlem a kompozicí; exponometrie a co s ní; fotografické motivy a jak na ně; konzultace fotografií; teorie i praxe.

Cíl kurzu:

Jaké možnosti vám fotografování nabízí, čeho se vyvarovat, co vyhledávat a jak nastavit fotoaparát. Orientace v běžných fotografických disciplínách: krajina, makro, portrét, architektura, dokument, … Zbytečné a potřebné funkce fotoaparátu. Každý ze studentů může přinést 5 ks svých fotografií ke konzultaci. Praxe: fotografování osob a fotografování produktů, makrofotografie, nalezené zátiší. Více info včetně fotografií na stránkách lektora

Komu je kurz určen:

Kurz je určen úplné a mírně pokročilé amatéry.

Potřebné vybavení:

Vlastní fotoaparát, nabitý akumulátor, paměťová karta. Máte-li externí blesk, návod k fotoaparátu a stativ, vezměte jej také.

Poznámka:

Na kurz si každý student může vzít 5 kusů svých fotografií ke konzultaci s lektorem. Fotografie přineste nejlépe na paměťovém médiu.

Termín kurzu:

8. října 2016, Brno

Lektor:

Vít Mádr


POKUD JSTE SI ZAKOUPILI ROČNÍ PŘEDPLATNÉ ČASOPISU FOTOVIDEO S VOUCHEREM NA JEDNODENNÍ KURZ NA AFOP.CZ, MŮŽETE VOUCHER POUŽÍT PRO TENTO JEDNODENNÍ KURZ V BRNĚ!


Více informací o kurzu najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.