Setkání fotografů v CEWE FOTOLAB – tisk fotografií

Publikováno: 1. července 2019 | autor Redakce
p6190168.jpg

Všimli jste si, že svět kolem fotografie je čím dál tím více o osobním kontaktu, o setkáních menších skupin lidí se stejným zájmem, o přátelském prostředí a neformálnosti? Těsně před předáním tohoto vydání do tisku se 19. června takové příjemné setkání dokonale povedlo na pražském Chodově v moderních budovách společnosti CEWE

Text: redakce FotoVideo, foto: Viktor Fiker

Fotografové z celé republiky

Pozvané hosty, profesionální fotografy z celé České republiky, přivítal v training roomu společnosti CEWE FOTOLAB předseda představenstva Ing. Pavel Schreiber a seznámil všechny přítomné s historií a současnými aktivitami společnosti po celém světě. CEWE FOTOLAB je v České republice obchodní značkou společnosti CeWe Color, která patří do nadnárodní skupiny CEWE, největšího výrobce fotoproduktů v Evropě. V současné době pod značkou CEWE FOTOLAB provozuje 49 značkových prodejen nabízejících zákazníkům značkové fotoslužby, prodej fotoaparátů a příslušenství s poradenským servisem.

Celý článek a krásné a dobře vytištěné fotografie najdete v červencovém vydání FotoVideo. Více obsahu tohoto krásného vydání najdete zde.

fotovideo-07-2019-vizual-v1-1000px.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.