S mobilem na… Motorku

Publikováno: 17. března 2020 | autor Kateřina Davidová
S mobilem na… Morotku

Minule to byli broučci, předtím barevné bublinky v předvánočním shonu, dnes tedy něco pro chlapy. No, pro chlapy… Přítelkyně mi dala nedávno lísteček s nákupem. Znáte to, ne? Stálo tam: motorový olej, převodový olej, filtr vzduchový a olejový, svíčky… K Vánocům si pořídila třicet let staré Virago. Jako národ zaujímáme přední příčky v konzumaci piva, počtu domácích mazlíčků na jednu domácnost a troufnu si tvrdit, že na přední místa se posouváme i v počtu motorek vlastněných jen tak, pro radost. Born to Be Wild.

Text a foto: Karel Pobříslo, kpobrislo@quick.cz

Mobil, mobil, a ještě jednou mobil – na motorku fakt jo. Od prodeje na Bazoši až po téměř profi zachycení vaší dovolenkové road movie se tohle zařízení zatraceně hodí. Chcete se svého motomiláčka zbavit? To se tak někdy stává. Vypucovat, vyfotit ze všech stran, udělat pár detailů chromu a motoru, budíků (tachometr, otáčkoměr…), případně foto údajů v techničáku, to prohloubí důvěru možného kupce a vaše GDPR tím rozhodně neutrpí.

Chlubítko na Facebook, Instagram nebo webovky motoklubu? Jasně! Lehký širokáč coby základní objektiv všech mobilů je dobrý sluha pro skupinovky vaší partičky, ale ošidný pán pro sólo fotky. Širokoúhlý objektiv prostě zkresluje perspektivu. Podhled, nadhled, kola jsou šišatá. Co je blízko…

Celý článek si přečtete v březnovém vydání FotoVideo...

Podívejte se, co vás v něm vás ještě čeká: ZDE.

Březnové FOTOVIDEO

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.