CEWE: Připravujeme si vlastní kalendář

Publikováno: 5. prosince 2018 | autor Redakce
cewe.jpg

Doba dozrála, rok se nám za chvíli mine s tím následujícím a my máme na svém současném kalendáři už jen poslední list. Udělat si nový? Přesně podle svých představ, ze svých fotek a tak, aby se nám líbil celý rok? Vybrali jsme si na otestování ze široké nabídky společnosti CEWE hned dva typy.

Aplikaci Fotolab CEWE fotosvět už důvěrně známe

Pro ty, kteří nás třeba nečtou pravidelně, jen připomínáme, že si tuto momentálně nejmodernějšíaplikaci na přípravu vlastních fotoknih, fotografií, fotoobrazů, kalendářů, pohledů, přání,fotodárků a dalšího můžete velmi jednoduše stáhnout do svého mobilu, počítače či tabletu z webu www.cewe.cz a začít s ní hned pracovat. My jsme ji už celou testovali a podrobně popsali, takže jsme si jen upgradovali aktuální verzi 6.3.6 a pustili se do vyhledávání kalendářů.

Snadná orientace

V horní liště úvodní strany programu si kliknete na Kalendáře a po otevření příslušné stránky si v pravém menu vyberete typ, který se vám líbí. Naše oko padlo na Nástěnný čtvercový, a to nejen proto, že nabízí kvalitní tisk na fotopapíru. A tak to zkusíme. Otevřela se nám pracovní stránka, kde si dále můžete vybírat. Máte tam například devět možností volby, kolik fotografií chcete na jedné straně, a asi dvacet možností,kam umístit kalendárium (dole, nahoře, vpravo, vlevo nebo malé, velké a všechny kombinacek tomu). Prostě a jednoduše: buďte kreativní, program to nejen dovoluje, ale pomáhá a dál a dál nabízí.

Rady a postup při tvorbě kalendáře už v našem aktuálním vydání časopisu FotoVideo!

FotoVideo 12/2018

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.