Prosincové Foto a Video

Publikováno: 21. listopadu 2018 | autor Redakce
FotoVideo 12/2018

Víte, proč jsme si ten náš tradiční (registrovaný) název pro toto vydání trochu rozdělili? Je konec dalšího, již dvaadvacátého roku naší existence a my jsme si na závěr dovolili tak trochu experimentovat. Přidali jsme o dost více videa pro ty, co svůj přístroj, který umí obojí, využívají opravdu naplno. A nejen to!

Bude nám už třiadvacet!

Mnozí z vás si možná ještě tak trochu vzpomínají na naše začátky, kdy jsme se nějaký čas jmenovali až trochu ironicky „Advanced“ a byli tak trochu vždy vpředu nejen tím, že jsme se stavěli od počátku do pozice velkého a ryze českého hobby časopisu, který žije s fotkou a videem a digitalizací a vším co s tím souvisí a dokáže se přizpůsobit potřebám svých čtenářů a samozřejmě i tomu našemu malému, dobrému trhu.

Mediální skupina

Po těch letech, kdy ten náš časopis rostl a rostl a přidal se k němu i dvojitý web a velká soutěž Fotograf roku, která už úspěšně „jede“ svůj devatenáctý ročník se z jednoho malého veletržního plátku stala celá mediální skupina. Patří do ní také samozřejmě i váš oblíbený newsletter, který vychází naprosto pravidelně a až neuvěřitelně dvakrát týdně na několik desítek tisíc vašich elektronických adres a samozřejmě všudypřítomné sociální sítě, kde vedle facebookových profilů časopisu i soutěže máme i velkou skupinu Fotograf roku, na kterou jsme hodně hrdí a šťastní z kvality fotografií, které v ní můžete vidět. Nemůžeme zapomenout na stále rostoucí instagramový účet „fotovideo_magazine“, který si s dobrými fotografy opravdu dobře rozumí. Zapomněli jsme na něco? Děláme toho hodně a chceme více v tom nadcházejícím roce.

Bilancovat nestačí

A tak jsme tu s tím prosincovým vydáním, které si vzalo za cíl, nabídnout ještě více a mnohem širšímu okruhu našich příznivců. Takže nebilancujeme, ale naopak přidáváme a věříme, že se vám i toto poslední vydání roku 2018 bude opravdu a bez úšklebků líbit.

Vyberte si z prosincového vydání časopisu FotoVideo třeba toto:

ROZHOVOR: IGOR STANČÍK

„Fotím čokoľvek zaujímavé“.

RECENZE: VÝSTAVA GÁBINY FÁROVÉ

Žena – obraz -  akt, prostorová metafora

REPORTÁŽ: JAN RICHTER S BEZZRCADLOVKOU

Mám rád cestování spojené se slanou vodou

FOTOFEJETONY: SIMONA NÁLEPKOVÁ A KATEŘINA JANIŠOVÁ

Určitě si rádi přečtete, že!

PRAXE: ANALOGOVÁ ŠKOLA RADÍ A VYBÍRÁ

Jaký typ filmu si založíte do svého fotoaparátu?

TECHNIKA: NAŠE DIGITÁLNÍ FOTOKOMORA

Jak ušetřit na tisku fotografií?

TECHNIKA: PŘIPRAVTE SI VLASTNÍ VELKÝ KALENDÁŘ

Nástěnný, čtvercový nebo ještě větší na fotopapíře

FOTOGRAF ROKU ZAHÁJIL JIŽ 19. ROČNÍK

Vkládejte své fotografie a videa do nových témat a kategorií

Naše velké dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo!

Předplaťte si nás! Dostanete současně výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru (přidali jsme aktuálně jednu moc pěknou a velmi výhodnou brašnu, která je pro každého a tedy nejen pro fotografy a videomakery). Objednávejte hned a vybírejte zde.

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve než se objeví ve volném prodeji a ještě k tomu ta cca 60% jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí!

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.