Nová verze programu CEWE pro kreativní svobodu

Publikováno: 6. srpna 2023 | autor Redakce
vodni-obrazek.jpg

Vyšla nová verze programu, ve kterém rychle a jednoduše sestavíte jakýkoliv fotoprodukt z vlastních fotek. S tímto programem, který je ke stažení zdarma na cewe.cz, získáte kreativní svobodu. Můžete upravovat a vylepšovat své fotografie, přidat důležitý text, efekt, rámeček a vytvořit tak originální fotoprodukt přesně podle svých představ.

Tvorba fotoproduktů vám umožňuje uchovat a sdílet důležité vzpomínky. Můžete vytvářet fotoknihy ze svých dovolených, rodinných událostí nebo jiných speciálních okamžiků a uchovat si je na památku.

Stažením programu CEWE fotosvět získáte mocný nástroj pro vyjádření své kreativity, jednoduše si pořídíte cokoli pro sebe nebo ohromíte své blízké. Vytvoříte vlastní umělecké dílo, ať už jde o CEWE FOTOKNIHU, fotoobraz, fotokalendář nebo další fotoprodukty, které budou mít osobní význam a zanechají dlouhotrvající dojem.

automaticke-navrhy-cewe-fotoknihy-z-vasich-novych-fotografii.jpg

Program vám pomůže dosáhnout profesionálního vzhledu vašich fotografií. Využijte všechny jeho nástroje pro úpravu fotek, včetně doprovodného programu CEWE prezentace, aby vaše fotoprodukty vypadaly skvěle a zachytily každý drobný detail.

CEWE fotosvět nabízí přátelské uživatelské rozhraní a spoustu návodů, které vám usnadní proces samotné tvorby a objednávání. Velkou vychytávkou je asistent při sestavování, který například sestaví celou fotoknihu za vás. Stačí mu dát správné instrukce a většinu práce udělá sám. Vy si pak výsledné dílo doladíte přesně podle vašich představ. Můžete si být jisti, že jakýkoliv fotoprodukt bude vytištěný či vyvolaný na vysoce kvalitních materiálech a bude vypadat úchvatně.

Největší novinkou v této verzi programu je však funkce automatického návrhu CEWE FOTOKNIHY z vašich fotek. Stačí ji jen zapnout a program bude automaticky sestavovat fotoknihy z vašich složek v počítači. Složky můžete přímo určit, nebo nechat program vyhledat fotografie v počítači.

loziste-cewe-myphotos-=-domov-pro-vase-fotografie-a-videa.jpg

V současné době je tato funkce k dispozici pro operační systém Windows. S každou sestavenou fotoknihou „vyskočí“ upozornění na pracovní ploše a máte možnost přizpůsobit si výsledek a jednoduše ho objednat.


Nahrávejte a sdílejte fotografie přes úložiště CEWE myPhotos. Automaticky získáte 15 GB zdarma a budete mít vše na jednom místě, což vám velice usnadní tvorbu CEWE FOTOKNIHY. Fotky a videa nahrajete pomocí aplikace, programu nebo jednoduše online v prohlížeči.

Stáhnout CEWE myPhotos


Součástí programu jsou nové prémiové šablony s tématy cestování, kronika, svatba a mnohými dalšími. Do většiny už jsou zahrnuté i povrchové efekty na vazbě a vhodné uspořádání fotek. Pro CEWE FOTOKNIHU XL vytvoříte dokonce i obal s vlastním designem, který může vycházet z vazby fotoknihy, případně si sestavíte zcela nový a originální, aby byly vaše vzpomínky dokonale chráněné.

vase-video-prostrednictvim-qr-kodu-na-jeste-vice-fotoproduktech.jpg

Mezi další inovace, které by vás mohly zajímat, patří i přidání lesklého fotopapíru do fotoknihy v kožené a plátěné vazbě. Součástí těchto vazeb samozřejmě mohou být i lesklé efekty, takže každá vaše fotokniha bude opravdu nezaměnitelný originál. Když už jsme u fotopapíru, inovace zasáhly i produktovou skupinu fotokalendáře. Vaše nejlepší fotky si můžete užívat celý rok v prvotřídní kvalitě nově na matném fotopapíře, který zaujme svým vzhledem každé oko. Můžeme doporučit formát A3 nebo čtvercový XL. Každý kalendář lze jakkoliv přizpůsobit, vybrat si připravený design a klidně změnit jeho barvu dle vlastního výběru.

Spousta změn v programu proběhla i u rámovaných fotoobrazů, aby jejich objednání bylo pro vás co nejsnazší. Jednoduše si vyberete materiál rámu, případně typ papíru, na němž bude váš motiv vytištěný či vyvolaný, formát a doladit vše můžete paspartou, sklem nebo motiv zalaminovat. Možností je nespočet.

program-cewe-fotosvet-i-jako-aplikace-do-telefonu-ci-tabletu.jpg

Protože videa zachycují naše příběhy a zážitky o něco živěji než fotografie, mohou se stát součástí fotoproduktů. Videa jsme doteď mohli vkládat pouze do CEWE FOTOKNIH. Nyní je ale vložíte i do kalendáře, na fotoobraz nebo třeba do přání a na pohlednici. Video si pak kdykoliv přehrajete pomocí vygenerovaného QR kódu. Funkci lze využít jako připomenutí prožitého dokonalého zážitku, k umístění pozdravu z dovolené či coby živé přání k narozeninám.

Kromě videa přidáte na fotoprodukty jednoduše i mapu destinace, ve které se právě nacházíte nebo jste ji navštívili. Mapu vložíte jednoduše do fotoknihy, ale i na fotoobraz, přání či do kalendáře.

Další novinkou, která stojí za zmínku, je odpojitelná sada nástrojů během návrhu. Sadu lze jednoduše odemknout a přesunout kamkoliv. Vaše pracovní plocha v programu CEWE fotosvět se tak zvětší a vy získáte víc prostoru pro svůj návrh.


Sestavte si CEWE FOTOKNIHU pomocí programu Adobe InDesign

Pokud chcete fotoknihu zcela podle představ a vytvořit si ji ve známém prostředí, stáhněte si bezplatnou aplikaci CEWE fotosvět profi (dostupná pro Windows a macOS). Jednoduše si vyberete velikost CEWE FOTOKNIHY, počet stran a aplikace vám následně vytvoří šablonu pro vazbu i vnitřní strany.

nahradni-uvodni-obrazek.jpg

Hotové PDF pak jednoduše nahrajete přes stránky cewe.cz a postupujete jako u běžné objednávky. Jedinou podmínkou je nainstalovaný program Adobe InDesign ve vašem počítači. Více informací hledejte zde.


Malá rada na závěr, pokud jedete na dovolenou s přáteli. Vytvořte si v úložišti složku CEWE myPhotos, nasdílejte ji s ostatními, ať máte všechny fotky z dovolené pohromadě. Poté v nové verzi programu zvolte jako zdroj fotografií CEWE myPhotos, konkrétně složku s fotkami z dovolené, a nechte asistenta v programu sestavit fotoknihu, kterou pak darujete všem zúčastněným. Množstevní slevy jsou totiž už od dvou kusů. Tak směle do tvorby.

mapy-navstivenych-mist-a-destinaci-na-fotoproduktech.jpg

Každá příležitost si zaslouží fotoprodukt. Navíc vzpomínky zachycené v CEWE FOTOKNIZE či na fotoobraze rozhodně nevyblednou.


Celý článek najdete v srpnovém čísle FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv08-23-obalka-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.