Naučte se pracovat s externím bleskem

Publikováno: 10. srpna 2016 | autor Redakce
Kamil Rodinger

Tento kurz by vám měl pomoci nejen zvládnout nastavení a ovládání externího blesku, ale dosáhnout s ním optimálních výsledků v řadě různých fotografických situacích a prostředích.

Cíl kurzu:

V rámci tohoto kurzu se probírají veškerá úskalí, technická specifika a ovládání jak blesků zabudovaných ve fotoaparátech, tak i externích blesků. Během celého kurzu se prolíná praxe s teorií, která je podávána formou srozumitelnou i začátečníkům. Nastavení si každý účastník souběžně s výkladem zkouší na vlastním zařízení. Díky řadě ukázek, praktických příkladů a rad od profesionála, který každodenně využívá blesky ke své práci, tak budete schopni v budoucnu používat blesk nejen při focení rodinných a společenských akcí ale i portrétů, produktů nebo při focení krajiny či nočních záběrů.

Komu je kurz určen:

Všem začátečníkům i pokročilejším fotografům, kteří si pořídili nebo si hodlají pořídit externí blesk a chtějí se s ním naučit pracovat.

Potřebné vybavení:

Samozřejmě svůj fotoaparát, vlastní externí blesk a touhu se něčemu novému naučit.

TERMÍN:

  • 2. října 2016, Praha
  • 10. prosince 2016, Praha

Lektor:

Kamil Rodinger


POKUD JSTE SI ZAKOUPILI ROČNÍ PŘEDPLATNÉ ČASOPISU FOTOVIDEO S VOUCHEREM NA JEDNODENNÍ KURZ NA AFOP.CZ, MŮŽETE VOUCHER POUŽÍT PRO TENTO JEDNODENNÍ KURZ V PRAZE!


Více informací o kurzu najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.