Jarní víkendová škola fotografie

Publikováno: 17. února 2016 | autor Redakce
AFOP

Jak lépe zahájit jaro než víkendovým fotografickým kurzem? Nespokojte se s pouhým mačkáním spouště. Pronikněte do tajů skutečné fotografie.

Popis: Kreativita, nápaditost a osobní vidění světa je základem každé dobré fotografie a lektor Vít Mádr vám to rád dokáže. V kurzu s vámi projde základy kompozice, naučí vás ovládat fotoaparát, vyžívat clonu a čas, používat různé zdroje světla k vaší tvorbě. Také si osvojíte práci v ateliéru i plenéru a mnoho dalšího.

 

AFOP

 

Cíl kurzu: Komplexní fotografické vzdělání, 4 dny - celodenní lekce, praxe v ateliéru i exteriéru; úvod do fotografické techniky, kompozice, exponometrie, práce se světlem; produktová, portrétní a modelingová fotografie; fotografie architektury, krajiny, streetphoto. Lekce budou doplněny o domácí cvičení probírané látky. Jejich následné ohodnocení profesionálním fotografem vás pokaždé posune o velký krok kupředu.

Komu je kurz určen: Kurz je určen začínajícím i pokročilým amatérským fotografům, kteří už nechtějí při snímání postupovat metodou pokus – omyl.

Potřebné vybavení: Přineste si s sebou vlastní DSLR fotoaparát s objektivy.

Poznámka: Termíny fotoškoly jsou stanoveny na následující dny: 2.4.2016, 16.4.2016, 30.4.2016 a 14.5.2016. Kurzy probíhají vždy od 9:15 do 16:45 hod.

Více informací o kurzu a lektorovi Vítu Mádrovi najdete zde.

 

NEBO VYUŽIJTE NAŠI EXKLUZIVNÍ NABÍDKU!

K ROČNÍMU PŘEDPLATNÉMU ČASOPISU FOTOVIDEO ZÍSKÁTE VOUCHER NA JEDNODENNÍ KURZ DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU V ATELIÉRU FOTOGRAFICKÉ PRAXE. VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.