Dyson Purifier Cool Formaldehyde vyčistí vzduch a osvěží

Publikováno: 12. srpna 2023 | autor Redakce
tp09-gallery-09.jpg

Další způsob, jak si ozdravit pracovní a životní prostředí. Těkavý bezbarvý formaldehyd se může uvolňovat z nábytku, koberců, tapet i nových podlah či dveří, jelikož bývá součástí barev, laků, mořidel a lepidel.

V uzavřených prostorách se pak tato chemická látka hromadí a může způsobovat zdravotní potíže. Dráždí oči a dýchací cesty, způsobuje kašel, slzení, bolesti hlavy, nucení na zvracení i dušnost a při vysokých koncentracích hrozí karcinogenní účinky. Jak se zbavit nepříjemného neviditelného společníka a zachovat si doma čistý vzduch nejen bez formaldehydu, ale i dalších nečistot a škodlivin?

tp09-gallery-05.jpg

V létě se příjemně ochladíte

Čistička vzduchu Dyson Purifier Cool Formaldehyde dokáže díky HEPA filtru zachytit 99,97 % ultra jemných částic od velikosti 0,3 mikronu. Karbonová vrstva pak zbaví vzduch pachů a plynů včetně VOC. Navíc jeho katalytický filtr nepřetržitě zachycuje a rozkládá molekuly formaldehydu na vodu a CO2 a není potřeba jej nikdy měnit.

tp09-gallery-02-${62000122}.jpg

Na LCD displeji můžete sledovat úroveň znečištění ve vašem prostředí, takže budete mít pod kontrolou, co dýcháte. Plně utěsněný filtr dle standardu HEPA H13 zaručuje, že škodliviny, které se dostanou dovnitř, se už zpět do ovzduší nevrátí.

V teplém počasí zároveň jistě uvítáte osvěžení silným proudem vyčištěného vzduchu, díky kterému se v pokoji vytvoří příjemné klima. Zvolit můžete i rozptýlený režim, kdy se proudění vzduchu odkloní skrz zadní část čističky.

tp09-gallery-03-${62000123}.jpg

Model je o 20 % tišší než jeho předchůdce, nabízí noční režim, hlasové i dálkové ovládání nebo možnost propojení s mobilní aplikací Dyson Link, takže můžete z chytrého telefonu ovládat a sledovat kvalitu vzduchu, ať už budete kdekoliv.

Osvěží vás, kdykoli potřebujete

V teplejším počasí vás osvěží silný proud vyčištěného vzduchu. Má rozptýlený režim, takže odkloní proudění vzduchu skrz zadní část čističky vzduchu. Osciluje až do 350°, nastavitelná oscilace pomáhá distribuovat vyčištěný vzduch po celé místnosti.

tp09-gallery-10.jpg

Ovládat jí a sledovat kvalitu vzduchu můžete odkudkoli pomocí aplikace Dyson Link. Má noční režim, při kterém monitoruje a čistí pomocí nejtišších nastavení spolu se ztlumeným displejem. Výměna filtru je rychlá a snadná s automatickým upozorněním na jeho životnost na LCD obrazovce nebo v aplikaci Dyson Link.

tp09-gallery-04.jpg

Hlavní vlastnosti

  • výkon: 40 W
  • průtok vzduchu: 390 l/s
  • výška: 1050 mm
  • váha: 4,85 kg
  • cena: 18 390 Kč

Celý článek najdete v srpnovém čísle FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv08-23-obalka-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.