Simona Nálepková – Jde focení a terárium dohromady?

Publikováno: 1. května 2022 | autor Redakce
img-6395.jpg

Představovat vám naši mnohaletou spolupracovnici asi nebudu. Protože jsem si ale na našich stránkách ani na webu a na Facebooku skoro nepopovídali, museli jsme se zeptat, co je nového. Jak dál a kterým směrem?

Ahoj Simčo, dala sis na našich stránkách více než rok pauzu, a tak to musíme rychle dohnat. Jaké osobní a fotografické úspěchy jsi zaznamenala v minulém – covidovém – období?

Ahoj Rudo, díky moc. Covidové období, kdy se nesmělo pomalu ani fotit, nikdo nevěděl, co covid prakticky je, a klienti se báli chodit na focení, jsem v obou případech brala jako prázdniny. V první vlně jsem se zamilovala do pěstování pokojových rostlin a pořídila si asi 250 vzácných i obyčejných druhů.

img-8118.jpg

Ve druhé vlně jsem si založila svoje první terárium a pořídila si milovanou Růženku (chameleon pardálí), takže jsem se opravdu nenudila a veškerý volný čas trávila s nimi. Pak přišla rekonstrukce koupelny. Původně jsem si myslela, že ji svěřím do rukou odborníkům. Jeden takový se našel, a tak za svůj osobní úspěch považuji momentálně to, že jsem si ji dodělala sama…

img-9052-edit-kopie.jpg

S focením to bylo dost těžké (a stále ještě je). Jak jsem se již zmínila, klienti se báli fotit a měli strach vůbec vyjít z domu, a tak jsem se zaměřila na focení TFP s modelkami, pořídila spousty nových šatů a kostýmů, nechala si na zakázku zhotovit krásné velké korunky a zaměřila se na své projekty, na které předtím nebyl čas.

img-5144.jpg

Měníš systém práce? Na čem teď hlavně pracuješ?

Systém práce neměním, ale rozšířila jsem témata. Hodně mě začalo bavit focení párovek a těhotenských fotek, takže bych chtěla svoje portfolio trošku obohatit i tímto směrem. Focením se živím sedm let v kuse a letos jsem se rozhodla pro...


Celý článek najdete v květnovém čísle časopisu FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv05-web3.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.