Sergej Maximišin - Fotograf jako vypravěč

Publikováno: 22. června 2016 | autor Redakce
Sergej Maximišin

Centrum FotoŠkoda a galerie Zahradník zvaly v březnu lidi k účasti na kurzu s fotoreportérem a mistrem sociálního dokumentu Sergejem Maximišinem.

"Kdo této příležitosti nevyužil, bude nejspíš po přečtení tohoto článku litovat. Zážitek to byl bezesporu úžasný a informace, které si člověk z kurzu odnesl, mu již nikdo nevezme." píše Romana Marie Jokelová a dodává: "Za svou krátkou kariéru v oblasti fotografie jsem uspořádala již nespočet kurzů, workshopů a besed. Určitě jich bylo více než 150. V rámci spolupráce s Centrem FotoŠkoda jsem se též dostala na obrovské množství kurzů, workshopů a besed, jenže nic z tohot nebylo jako na míru šité mé osobě a tomu, co bych v budoucnu ráda dělala."

Z kurzu si Romana odnesla odpovědi od Sergeje Maximišina na spoustu zajímavých otázek: Existuje odpověď na otázku - co je dobrá fotka? Fotografování mezi lidmi - kde jsou hranice? Fotografování pro magazíny? Fotografie a text - jde to dohromady? Integrovaná média? Jak postavit příběh? Výběr tématu? a další a další otázky, jejich odpovědi najdete v článku Romany Marie Jokelové v červencovém FotoVideo.

FotoVideo 7/2016

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.