S Robertem Vanem do Milána i Lisabonu

Publikováno: 20. srpna 2019 | autor Redakce
207-20x25.jpg

Sledovat veškerou současnou činnost a aktivity profesionála Roberta Vana by zaměstnalo celou naši (byť nepočetnou) redakci. Nedávno jsme se sešli při příležitosti uvedení jeho životopisného dokumentárního filmu vytvořeného režisérem a producentem Adolfem Zikou (FotoVideo bylo jeho mediálním partnerem) a tentokrát si všimneme jeho zajímavých zahraničních workshopů.

Texty: kompilace redakce z nabídky CK Mandala, www.ckmandala.cz,
foto: Robert Vano, www.robertvano.cz

Focení v Miláně

Město módy, fashion a úžasné architektury je pro půvabné záběry přímo stvořené. Zvláště když je váš program předem připravený a doprovází vás profesionál, který toto prostředí dobře zná.

„Nejkrásnější momenty jsou ve vzpomínkách,“ říká Robert Vano. Před více než čtyřiceti lety se rozhodl prosadit jako fotograf. I když od svých devatenácti žil v Americe, byl to Milán, kde na něj čekala první zakázka a kde jeho příběh fotografa začal. Ten váš může začít také tam. Týden zahájíte víkendem s prohlídkou unikátních a krásných míst Milána, abyste se dokázali ve městě orientovat a nasáli jeho autentickou atmosféru s nádhernými monumenty, jako jsou např. Milánský dóm, Piazza del Duaomo, La Scala či královský palác. Od pondělí do pátku pak proběhne fotoworkshop, který bude rozdělený do tří částí. Dopolední bude věnována teorii a seznámení s různými technikami focení, práci s fotoaparátem a objektem, plánu, přípravě i očekávanému výsledku. Odpoledne proběhne praktické focení a práce v terénu. Večer je vyhrazený přehlídce denní práce, hodnocení a individuálním konzultacím.

Celý článek najdete v srpnovém vydání FotoVideo.
Obsah srpnového vydání najdete zde.

fotovideo-08-2019-vizual-v0-1000px.jpg

fv08-2019-facebook-650x846.jpg



Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.