FotoFejeton Naděje v dubnovém vydání FotoVideo

Publikováno: 3. dubna 2019 | autor Redakce
Fotofejeton, Romana

V minulém čísle jsem vám přiblížila osud Markéty, která bojovala s rakovinou prsu a nad touto zákeřnou nemocí vyhrála. Je krásné potkat a vnímat osudy lidí, které fotografujeme a kteří nad touto nemocí vyhrají, jelikož i my jsme jejich součástí. Zaryjí se nám do paměti na hodně dlouhou dobu a motivují nás. V tomto čísle bych vám chtěla přiblížit osud krásné Romany, o které jsem se již zmínila v minulém fejetonu.

Text a foto: Kateřina Janišová, www.janisovafoto.cz

Romana se ke mně přihlásila na focení. Napsala mi e-mail, že chce zachytit přítomnost, jelikož ji v brzké době čekají velké změny. Pod tím si můžeme představit opravdu cokoliv… Až při společném povídání před focením, kdy jsme spolu seděly na gauči, jsem pochopila, že Romana umírá. Věděla to, byla s tím smířená a šla z ní obrovská síla. Pro mě to byl opravdu silný moment, jelikož jsem cítila velkou zodpovědnost a poctu, že zrovna já, mohu fotit tak silný lidský příběh této neuvěřitelné ženy.

Celé vyprávění si můžete přečíst a krásné fotografie prohlížet v dubnovém vydání FotoVideo, více o obsahu vydání najdete zde: www.iFotoVideo.cz/Na cestách s dubnovým FotoVideo

Dubnové FotoVideo na cestách

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.