Czech Vibes – velký pojem nejen na sociálních sítích

Publikováno: 28. června 2019 | autor Redakce
fotovideo-1.jpg

Nedávno jsem se na NikonBlogu z pera Petra Lindnera dočetl že: „Známé rčení praví, že když dva dělají totéž, není to totéž. Dvě mladé dámy Magdaléna Fukanová a Markéta Polášková, které tvoří tým s názvem Czech Vibes, si to uvědomily velmi brzy poté, co založily tuto značku. Vsadily tedy na příbuzenský vztah fotografie a videa. A sázka vyšla…“ A nemohl jsem jinak než na několik pokusů vytvořit „jen náš“ rozhovor.

Vlastně jsem ještě nikdy nedělal rozhovor se dvěma krásnými ženami najednou. Navíc když jedna točí moc pěkná videa a druhá krásně fotí. Co vás svedlo dohromady?

Tak to nás moc těší, děkujeme. Dalo by se říci, že nás dohromady svedla společná touha zažít něco nového a především se zdokonalovat ve focení a natáčení, v něčem, co nám úplnou náhodou přišlo do života a tak nějak jsme to přirozeně přijaly za své. Všechno to odstartovala společná cesta do Alp v roce 2014, kde jsme zjistily, že by to mohlo být něco, co nás jen tak nepustí. Již v té době jsme sledovaly spoustu videotvůrců a cestovatelů na Instagramu a obdivovaly jsme naprosto odlišný životní styl, kterým se prezentovali. Bylo jasné, že to budeme chtít alespoň zkusit. A už jsme u toho zůstaly.

Celý článek a krásné a dobře vytištěné fotografie najdete v červencovém vydání FotoVideo. Více obsahu tohoto krásného vydání najdete zde.

fotovideo-07-2019-vizual-v1-1000px.jpg


Otázky kladl Rudolf Stáhlich, odpovídaly Magdaléna Fukanová a Markéta Polášková, jinak Czech Vibes, www.czechvibes.com, https://instagram.com/czech_vibes, https://youtube.com/czechvibessound

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.