Darujte skvělý obraz s projektory a tiskárnami Epson

Publikováno: 16. prosince 2023 | autor Redakce
original.jpg

Obdarujte letos o Vánocích také své kolegy, zaměstnance, nebo studenty. Každý z nás už se nejspíš někdy setkal se špatně viditelnou prezentací nebo nefunkční hybridní schůzkou.

Díky kvalitnímu projektoru Epson EB-L260F můžete ale těmto problémům zabránit. Obraz s jasem 4600 lumenů vám zajistí, že promítaný obsah bude vždy ostrý a barvy jasné, a to i za denního světla. Vysoký kontrast 2 500 000 : 1 a technologie 3LCD zaručí živé barvy s detaily stínů a hlubší černou.

01.png

Projekční plocha je flexibilní a lze ji nastavit až do velikosti 310 palců. Obsah můžete sdílet hned několika způsoby včetně funkce Miracast. Díky kompatibilitě se softwarem iProjection je také možné sdílet obsah z mobilních zařízení, což jistě ocení nejen studenti.

Přemýšlíte o pořízení nové tiskárny?

Udělejte si na Vánoce radost multifunkcí Epson EcoTank L3250 nebo L3560, která vám zajistí kvalitní tisk za zlomek ceny. Tiskárny EcoTank je možné ovládat přímo z mobilního telefonu přes aplikaci Epson Smart Panel, a to nejen tisk a případné další funkce, jež tiskárna nabízí, ale také možnost změny nastavení tiskárny a kontroly potíží. Zařízení vám navíc ušetří až 90 % nákladů na tisk díky tankovému systému inkoustových lahviček. Inkoust se snadno doplňuje a zásoba, která je součástí balení, vám vydrží až na 3 roky tisku.

02.jpg

Pokud je u vás práce s dokumenty na denním pořádku a využijete jen černobílý tisk, určitě uvítáte model L6460 speciálně navržený pro menší firmy a domácí kanceláře. Disponuje předním podavačem papíru, automatickým podavačem dokumentů, LCD displejem a podporou připojení prostřednictvím Wi-Fi a Wi-Fi Direct.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.