Zhiyun uvádí gimbaly Smooth Q4 a Weebill 3 a LED světla Fiveray

Publikováno: 23. června 2022 | autor Redakce
x1000w-zhiyun-weebill3-17-lifestyle.jpg

Zhiyun představil novinky pro tvorbu videa v podobě nových stabilizátorů pro fotoaparáty a kamery a také pro chytré telefony. Firma zároveň představuje své první produkty v kategorii LED osvětlení.

Nový design gimbalu Zhiyun Weebill – Weebill 3

Nový Weebill 3 obsahuje zcela nový design SLING 2.0 pro vylepšenou ergonomii, vestavěný mikrofon, podsvícení a výkonnou integrovanou baterii podporující celodenní používání. Weebill 3 vylepšuje zážitek z filmování a fotografování tím, že poskytuje dynamické, lehké a snadno použitelné profesionální zařízení, které uživatelům dává šanci zbavit se stresu z těžkopádného vybavení a soustředit se čistě na uměleckou tvorbu.

x1000w-web-weebill3.jpg

Nový systém SLING 2.0 obsahuje tři důležitá ergonomická vylepšení: restrukturalizovanou rukojeť ve tvaru L, která je stabilnější, když stojí samostatně, novou opěrku zápěstí a přemístěnou, výsuvnou rukojeť, která poskytuje o více než 40 % větší podporu vašemu zápěstí přenesením váhy na vaši paži. Dodatečná podpora snižuje únavu a umožňuje delší a pohodlnější používání. Přesunutí rukojeti na spodní část gimbalu poskytuje lepší stabilitu a ochranu před otřesy při záběrech z nízkých úhlů.

Rukojeť obsahuje tlačítka, mini ovládací páčku pro pohyb, plus spoušť a kolečko, které lze přizpůsobit podle preferencí režimů fotografování a parametrů akce, jako jsou paraboly fotoaparátu, pohyb podél os, follow focus atd.

Weebill 3 obsahuje vestavěný mikrofon a 1000 lumenové výplňové světlo pro rychlé a efektivní nastavení pro natáčení. Toto pohodlné, vysoce výkonné doplňkové příslušenství šetří filmaře od zbytečných kabelů a hmotnosti dalšího příslušenství.

Vestavěný mikrofon poskytuje kardioidní záznam zaměřený vpřed s funkcí potlačení šumu, zatímco jasné výplňové světlo nabízí nastavení teploty barev 2600-5400K, aby byly splněny požadavky každé scény.

Oproti předchozí verzi má model Weebill 3 výkonnou 7 800mAh interní baterii, která nyní poskytuje až 21 hodin používání pro celodenní podporu natáčení. Díky podpoře rychlého PD nabíjení (0-100 % za 2 hodiny) a možnosti nabíjení připojených fotoaparátů (5V/1A) nabízí Weebill 3 vynikající výdrž s minimálními prostoji.

Cena a dostupnost

Nový gimbal bude dostupný na konci června 2022.

Doporučená prodejní cena:

  • 120639 Zhiyun Weebill 3 – 13.290,- Kč / 529,9 €
  • 120640 Zhiyun Weebill 3 Combo – 15.690,- Kč / 629,9 €

 

Kreativní gimbal pro smartphony Smooth Q4

 

Stále více obsahu se dnes vytváří pomocí chytrých telefonů. Je stále důležitější vytvářet jedinečná videa vyčnívající z davu, která vaše poselství budou šířit dál.

Ve svém videu můžete mít sice úžasný obsah, ale pokud se obraz houpe a kolébá, celý zážitek bude zničený. Může být obtížné udržet stabilitu jen manuálně. A právě v této situaci se hodí nový gimbal pro smartphony, Zhiyun Smooth Q4.

Nový 3-osý stabilizátor byl navržen pro dosažení super rychlého natáčení, natáčení jedinečných videí a pro podporu vaší kreativity. Zaměřuje se na životní styl v pohybu, módu, filmaře, live streamery, vlogery a influencery.

x1000w-web-zhyiyun-smooth-q4-42.jpg

Zcela nový design ramen stabilizátoru Smooth Q4, vylepšený pocit z ovládání a uchopení usnadňují bleskově rychlé rozkládání a zabalení. Přepínání mezi režimem na šířku a na výšku je snadné - jen jediným kliknutím. Gimbal má jednoduché a bezproblémové ovládání jednou rukou pomocí multifunkčního ovládacího kolečka.

Díky tomu umožňuje filmařům upravit jas a ohniskovou vzdálenost jediným stisknutím. Díky dobře zorganizovanému, vylepšenému ovládacímu panelu a intuitivním indikátorům nebylo prohlížení a přepínání mezi různými režimy snímání nikdy jednodušší.

Jakmile se rozloží, jeho 215 mm vestavěná prodlužovací tyč umožňuje filmařům natáčet z různých úhlů ze širšího pozadí. Smooth Q4 také přichází s oboustranným výkonným magnetickým výplňovým světlem s teplotou 5500K a čtyřmi úrovněmi nastavení jasu. Světlo je doopravdy skvělé, pokud natáčíte v tmavém prostředí nebo chcete do videa přidat další zvýraznění.

Ve spojení s aplikací stabilizátor Smooth Q4 odhaluje nové kreativní dimenze. Specializovaná aplikace ZY CAMI přichází se zcela novou funkcí, SMART Templates BTS (Behind the Scenes). Tato funkce umožňuje uživatelům natáčet pomocí vybrané šablony, která napodobuje pohyb BTS kamery a díky tomu ukazuje filmaři, jak nejlépe hýbat kamerou pro natočení šablony videa. Uživatelé pak mohou po natáčení porovnat své záběry vedle sebe na rozdělené obrazovce se šablonou. Porovnání je opravdu snadné.

Kromě filtrů aplikace, hudby a speciálních efektů to také znamená, že vaše video výtvory mohou skutečně vyniknout. Jednoduše vyberte požadované režimy v aplikaci ZY CAMIi a stabilizátor Smooth Q4 vás automaticky navede jako kreativního tvůrce videa k vytvoření úžasných mistrovských děl.

Cena a dostupnost

Nový stabilizátor Smooth Q4 bude dostupný v průběhu července 2022.

Doporučená prodejní cena:

  • 120637  Zhiyun Smooth Q4 – 3.590,- Kč / 144,90 €
  • 120638  Zhiyun Smooth Q4 Combo – 4.490,- Kč / 179,90 €

Zhiyun představuje nové LED světlo pro kreativce

Společnost Zhiyun, která je známá svými profesionálními gimbaly, nyní vstupuje na nové trhy se svým novým LED světlem. Osvětlení je nezbytnou součástí filmového procesu a Zhiyun má v úmyslu poskytnout tvůrcům obsahu komplexní sortiment fotografických a filmových produktů, zahrnující vše, co scéna potřebuje, od zobrazování, osvětlení až po zvuk. Nový Fiveray FR100C je výsledkem vlastního výzkumu a vývoje a technologií společnosti Zhiyun, jehož výsledkem je přenosná LED světelná tyč, která je extrémně výkonná.

x1000w-zhiyun-fiveray-fr100c-lifestyle2.jpg

FR100C nabízí výkon až 21 195 luxů (na 0,3 m) a poskytuje možnost nastavení stmívání 0-100% pro přesné splnění požadavků scény. Ergonomické ovládací kolečko a vestavěný displej jsou snadno viditelné a pohodlné pro ovládání jednou rukou. Standardní 1/4 otvor pro montážní šroub v základně umožňuje namontovat FR100C na gimbal, stativ, stojan nebo jiné zařízení podle potřeby pro každou scénu.

FR100C podporuje celý teplotní rozsah od 2700K do 6300K. RGB odstín, sytost a jas pomocí režimu plných barev HSI umožňuje větší svobodu přizpůsobit osvětlení jakékoli scéně, ať už je to přirozené prostředí nebo v případě, kdy je potřeba něco kreativnějšího.

Vestavěné ventilátory zajišťují účinné chlazení a umožňují použití i při vysokých okolních teplotách. Velká 6článková interní baterie poskytuje hodiny osvětlení a rychlé 120W PD nabíjení.

Cena a dostupnost

Nové LED světlo Fiveray FR100C bude dostupné v průběhu července.

Doporučená prodejní cena:

  • 120641  Zhiyun Fiveray FR100C LED Tube Light – 6.690,- Kč / 269,90 €
  • 120642  Zhiyun Fiveray FR100C Combo LED Tube Light – 8.490,- Kč / 339,90 €
Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.