Xiaomi rozšiřuje svou nabídku o řadu zajímavých produktů pro chytré bydlení

Publikováno: 1. března 2024 | autor Redakce
xiaomi-watch-2-03.jpg

Xiaomi, přední světová společnost v oblasti inovací, spotřební elektroniky a výroby mobilních telefonů, oznamuje celosvětové uvedení své nejnovější řady nositelných zařízení.

Spolu s řadou Xiaomi 14 byla uvedena na trh i vzrušující řada nositelných zařízení, včetně chytrého náramku Xiaomi Smart Band 8 Pro, hodinek Xiaomi Watch S3 a Xiaomi Watch 2, které jsou připraveny zlepšit zážitky pro všechny sportovce a milovníky zdravého životního stylu.

Sportovní a módní Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro nabízí vylepšené možnosti přizpůsobení, profesionální sledování sportovních aktivit, komplexní sledování zdravotního stavu a další chytré funkce a poskytuje výjimečný uživatelský zážitek, který spojuje styl s každodenní praktičností.

Xiaomi Smart Band 8 Pro je vybaven novým velkým obdélníkovým 1,74" AMOLED displejem s vylepšenou obnovovací frekvencí 60 Hz a rozlišením 336×480 pixelů. Chytrý náramek je neuvěřitelně tenký a lehký, jeho tloušťka je pouhých 9,99 mm a hmotnost jen 22,5 g. Displej zdobí stylový kovový rámeček a je chráněn krycím sklem Corning Gorilla Glass Victus.

xiaomi-smart-band-8-pro.jpg

Zařízení je také vybaveno světelným senzorem, který podporuje adaptivní automatické nastavení jasu okolního světla, takže displej zůstává dobře viditelný za všech světelných podmínek.

Xiaomi Smart Band 8 Pro se snadno nosí a je velmi módní. Je vybaven rychloupínacím mechanismem, který umožňuje snadnou výměnu řemínků. K dispozici je v černé nebo stříbrné barvě, a pro co největší přizpůsobení Xiaomi nabízí široký výběr řemínků různých barev a materiálů, jež lze samostatně dokoupit. K tomu všemu si mohou uživatelé vybrat z více než 200 podob ciferníku, včetně variant s herní tématikou, které náramku Smart Band 8 Pro dodají zábavný nádech.

Xiaomi Smart Band 8 Pro nabízí také sledování sportovních aktivit na profesionální úrovni s rozsáhlou nabídkou více než 150 sportovních režimů. Vychází vstříc různým možnostem cvičení a individuálním preferencím. Pro milovníky běhání je určena funkce inteligentního běhu, která uživatelům umožňuje nastavit si předem požadovanou rychlost běhu, kterou jim bude následně náramek připomínat, aby ho běžci udrželi. Zařízení také nabízí 10 běžeckých kurzů, které nabízejí vědecké a intuitivní vedení při běhu během tréninku. Navíc vestavěná 3D animace cvičení poskytuje jasné vizuální pokyny pro zahřátí a protažení před cvičením, což zajišťuje lepší přípravu na nadcházející trénink.

Chytrý náramek je také vybaven funkcemi pro sledování zdravotního stavu. Pokročilá technologie, vylepšená o nový čtyřkanálový modul pro monitorování srdečního tepu, využívá několik senzorů k nepřetržitému sledování srdečního tepu po celý den a zaznamenává zdravotní údaje v reálném čase.

Xiaomi Smart Band 8 Pro je vybaven 289mAh baterií, která ve srovnání s jeho předchůdcem poskytuje o 23 % delší výdrž. Při běžném používání vydrží až 14 dní, čímž překonává svou předchozí generaci o další 2 dny a zajišťuje dlouhodobé používání bez nutnosti častého dobíjení.⁶ Chytrý náramek obsahuje také vestavěný systém určování polohy GNSS, díky kterému mají uživatelé přehled o své poloze i bez telefonu. Kromě toho je Xiaomi Smart Band 8 Pro s certifikací 5ATM vybaven širokou škálou užitečných nástrojů, jako je hlasový asistent Alexa a funkce "najít mobilní telefon", které uživatelům ulehčují každodenní bytí.

Stylové a praktické Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 jsou multifunkční chytré hodinky s klasickým designem, které splňují módní i praktické potřeby uživatele.

Hodinky Xiaomi Watch S3 s velkým kulatým 1,43" AMOLED displejem a rámečkem z lehké hliníkové slitiny připomínají klasický design hodinek. Hodinky Xiaomi Watch S3 nabízejí uživatelům novou úroveň přizpůsobení díky vyměnitelným rámečkům a řemínkům. Po otočení rámečku jej uživatelé mohou zacvaknout na místo a na domovské obrazovce zobrazit jedinečný ciferník exkluzivní pro daný rámeček. Hodinky také podporují automatické klíčování portrétů, což uživatelům umožňuje vložit informační údaje do portrétních fotografií a vytvořit si tak jedinečný osobní ciferník, který doplňuje více než 180 bezplatných ciferníků.

xiaomi-watch-s3.jpg

Hodinky Xiaomi Watch S3 poskytují vynikající výkon a vyšší uživatelský zážitek díky novému výkonnému systému Xiaomi HyperOS, který zajišťuje rychlejší připojení a lepší synchronizaci informací. Hodinky se mohou pochlubit mimořádně dlouhou výdrží baterie, která je schopna vydržet až 15 dní. Hodinky se také rychle nabíjejí a nabízejí až dva dny používání na pouhých 5 minut nabíjení. Uživatelé mohou na hodinkách Xiaomi Watch S3 jako první odemknout také další funkci Xiaomi, která umožňuje uživatelům provádět personalizované operace pouze jednou rukou. Prostřednictvím různých pohybů zápěstí mohou uživatelé například odmítat hovory, kontrolovat počasí nebo pořizovat fotografie.

Pokud jde o sledování sportovních aktivit, hodinky Xiaomi Watch S3 nabízejí více než 150 sportovních režimů, ze kterých si uživatelé mohou vybrat. Mezi nimi jsou poprvé v globální verzi hodinek Xiaomi Watch S3 k dispozici nové režimy zimních sportů. Uživatelé si mohou nejlépe vyzkoušet režim lyžování s vylepšeným výkonem příjmu antény a zvýšenou přesností určování polohy díky dvoupásmovému GNSS L1+L5. Kromě toho nabízí 10 různých běžeckých kurzů, které pomáhají běžcům různých úrovní optimalizovat jejich výkon, ať už je jejich cílem zvýšit vytrvalost nebo spálit tuk.

Chytré hodinky nabízejí také pokročilé možnosti monitorování zdravotního stavu, protože jsou vybaveny 12kanálovým modulem pro monitorování srdečního tepu, který měří srdeční tep přesněji než předchozí generace.⁵ Zařízení navíc obsahuje funkci Spánkové zvíře. Jako zábavný doplněk hodinky po sedmi po sobě jdoucích dnech nošení vygenerují "spánkové zvíře", které na základě sedmidenního spánkového vzorce nejlépe reprezentuje stav spánku uživatele.

Chytré a výkonné Xiaomi Watch 2

Hodinky Xiaomi Watch 2 nabízejí uživatelům mimořádný zážitek díky své komplexní funkčnosti a stylovému designu.

Hodinky Xiaomi Watch 2 jsou vybaveny operačním systémem Google Wear OS a poskytují uživatelům plynulý a stabilní zážitek. Obsahují 5 nejčastěji používaných aplikací a podporují dalších více než 200 aplikací třetích stran, takže uživatelé mají vždy na výběr. Pro zajištění rychlého a efektivního výkonu jsou hodinky Xiaomi Watch 2 poháněny platformou Snapdragon W5+Gen 1 Wearable. Dvoujádrová architektura umožňuje autonomní přepínání s vysokým výkonem a nízkou spotřebou energie, což díky 495mAh baterii a velkému 32G úložišti přináší dlouhou výdrž až 65 hodin při běžném používání.

xiaomi-watch-2.jpg

Hodinky Xiaomi Watch 2 mají elegantní a propracovaný design, 1,43" AMOLED displej a středový rámeček z hliníkové slitiny. Tyto chytré hodinky váží přibližně 37 g, takže je lze pohodlně nosit při sportovních aktivitách nebo během spánku. Chytré hodinky jsou k dispozici s možností výběru černého nebo stříbrného řemínku s různými možnostmi materiálů a barev mimo balení, které doplní váš outfit.

Hodinky Xiaomi Watch 2 jsou také poprvé vybaveny funkcí dálkového ovládání fotoaparátu, která uživatelům umožňuje zobrazit náhled mobilního fotoaparátu přímo na zápěstí pro pořizování fotografií a nahrávání videa. Tato praktická funkce je užitečná zejména pro fotografické nadšence.

Hodinky Xiaomi Watch 2 navíc podporují více než 160 sportovních režimů včetně nových režimů zimních sportů. Dokáží zaznamenávat vzdálenost a průměrnou rychlost každého skluzu, a dokonce mapovat lyžařské stopy uživatele. Dvoupásmové GNSS L1+L5 pomáhá uživatelům přesně určit svou polohu na sněhu nebo v jiném náročném prostředí. Po spolupráci se společností Strava rozšířila společnost Xiaomi svou spolupráci se společností Suunto. Uživatelé tak mohou snadno synchronizovat svá sportovní data a data o spánku mezi aplikací Mi Fitness a aplikacemi uvedených společností, což zajišťuje nepřerušovaný záznam dat při používání hodinek Xiaomi Watch 2.

Hodinky Xiaomi Watch 2 nabízejí vylepšené a vysoce přesné sledování zdravotního stavu díky vylepšenému 12kanálovému modulu pro sledování srdečního tepu. Vylepšený algoritmus pro sledování spánku integruje údaje o kyslíku v krvi a dechu pro komplexní analýzu a přesnější údaje o zdravotním stavu. Kromě toho aplikace Mi Fitness nabízí také zajímavou funkci Spánková zvířata. Po sedmi po sobě jdoucích dnech nošení hodinek vygeneruje "spánkové zvíře", které na základě sedmidenního spánkového vzorce nejlépe reprezentuje stav spánku uživatele.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.