Xiaomi redefinuje moderní bydlení širokou škálou AIoT produktů

Publikováno: 10. října 2022 | autor Redakce
xiaomi-robot-vacuum-x10-01-scaled.jpg

Společnost Xiaomi oznámila mezinárodní uvedení širokého výběru AIoT produktů, které zlepšují každodenní život. Představenými produkty byly vysavač Xiaomi Robot Vacuum X10+, řada Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum, řada Xiaomi TV Q2, chytrý náramek Xiaomi Smart Band 7 Pro a tablet Redmi Pad.

Extrémní a mimořádně automatizované čištění: Xiaomi Robot Vacuum X10+

Robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum X10+, nejnovější z řady robotických vysavačů Xiaomi, je navržen tak, aby usnadnil úklid. Ve spojení s inteligentní stanicí dokáže přístroj vysypávat odpadky do koše, čistit vytírací polštářky, doplňovat nádržku na vodu, udržovat vytírací hadřík vlhký a sám vysoušet, aby se zabránilo zadržování vlhkosti a zápachu, když se přístroj nepoužívá. Jedná se o skutečnou automatizaci se vším všudy, která přináší každé domácnosti bezproblémový zážitek z úklidu.

xiaomi-robot-vacuum-x10-01-scaled.jpg

Tento všestranný čisticí přístroj je navíc speciálně přizpůsoben k čištění všech typů podlah. Mop se dokáže sám zvednout, když vestavěný ultrazvukový senzor automaticky detekuje koberce, a zároveň důkladně sbírá prachové částice sací silou 4 000 Pa.

Dvojité rotující podložky mopu mohou provádět tlakové mopování pro odstranění odolných skvrn na podlaze. Tento všestranný úklidový společník zajišťuje úklid celé domácnosti na jeden zátah a umožňuje technicky zdatným spotřebitelům zbavit se časově náročných a opakovaných domácích prací po náročném pracovním dni.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ je poháněn patentovaným systémem S-Cross AITM, který mu umožňuje vyhnout se každému předmětu na své úklidové dráze a dokonale vytřít. Stroj je také vybaven dvouřádkovým laserem a RGB kamerou pro detekci cílů. Spolu s navigací LDS přístroj naplánuje efektivní trasu úklidu bez ohledu na velikost a uspořádání domácnosti. Vysavač je certifikován společností TÜV Rheinland podle jejich standardů pro kybernetickou bezpečnost a ochranu soukromí.

Robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum X10+ je k dispozici v prodeji za 23 999 Kč prostřednictvím oficiálních kanálů společnosti Xiaomi.

Úklid na jeden zátah: řada Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum

Řada vysavačů Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum je vůbec první řadou mokro-suchých vysavačů této značky a je navržena tak, aby přinesla dokonalý zážitek z úklidu do každé domácnosti. Řada obsahuje dva ruční modely – Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum; oba jsou mistry úklidu se třemi funkcemi - vysáváním, vytíráním a drhnutím.

Zařízení je vybaveno inteligentním systémem detekce nečistot a vestavěnou adaptivní funkcí, která umožňuje automatické nastavení čisticího výkonu na základě množství identifikovaného prachu. Jakýkoli nepořádek, bez ohledu na to, zda se jedná o loužičku nebo zvířecí chlupy po vašem nejdražším chlupatém příteli, může zmizet jediným kliknutím.

xiaomi-truclean-w10-pro-wet-dry-vacuum-10-scaled.jpg

Jelikož každá domácnost má jinou konfiguraci a preference, pokud jde o úklid, nabízí Xiaomi v rámci této řady dva modely, které vyhoví potřebám nejrůznějších uživatelů. Na jedné straně je vysavač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum vybaven režimem vysokoteplotního čištění 75 °C, který dokáže zajistit důkladnější úklid. Dokáže se také sám vyčistit, doplnit vodu a automaticky vysušit pomocí chytré základnové stanice.

Na druhou stranu je vysavač Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum dokonalým společníkem pro domácnosti s těžko přístupnými rohy a hranami. Úklid je hračkou díky speciálně navrženému válečkovému kartáči, který dokáže pokrýt větší prostory a má rukojeť nastavitelnou v úhlu 90 stupňů, která pomáhá účinně čistit pod většinou nábytku.

Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum je k dispozici v prodeji za 13 999 Kč a Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum za 19 999 Kč prostřednictvím oficiálních kanálů společnosti Xiaomi.

Dokonalé pohlcení: Řada Xiaomi TV Q2

Nejnovější řada televizorů Xiaomi TV Q2 poskytne divákům výjimečnou kvalitu obrazu díky nejnovější technologii Quantum Dot Display, která se dodává ve 3 různých velikostech. Tento špičkový televizor vybavený rozlišením 4K Ultra-HD má podtrhnout každý vizuální zážitek živými, realistickými barvami a plynulejšími přechody během rychlých scén pro špičkovou vizuální zábavu.

Společně s Dolby VisionTM IQ a Dolby Atmos, výkonným audiovizuálním duem, a senzory okolního světla televizoru dokáže Xiaomi TV řady Q2 inteligentně rozpoznat jas prostředí a provést odpovídající úpravy obrazu a zároveň plynule zajistit ohromující zvukový výkon. Přináší tak každému audiovizuálnímu nadšenci pohlcující filmový zážitek.

xiaomi-tv-65-01.jpg

Nemluvě o vestavěném systému Google TV, který divákům poskytne na míru vybraný obsah a nekonečné zdroje zábavy. Televizní řada slouží také jako centrum pro ovládání chytré domácnosti s aplikací Google Assistant, díky které může každý ovládat části své domácnosti pouze hlasem. Řada je také vybavena předinstalovanou aplikací Xiaomi TV+, která divákům poskytuje více možností obsahu, od živého vysílání až po filmové trháky. Vše, co potřebujete, je zde na jedné obrazovce.

Pozvedněte svůj styl: Xiaomi Smart Band 7 Pro

Chytrý náramek Xiaomi Smart Band 7 Pro je vybaven 1,64" obdélníkovým AMOLED displejem s vysokým rozlišením, který díky zvětšené zobrazovací ploše a funkci automatického jasu zpříjemní každému náročnému uživateli sledování, aniž by přitom utrpěly estetické detaily.

Xiaomi Smart Band 7 Pro nabízí více než 110 sportovních režimů, od monitorování spánku až po sledování sportovních aktivit, které mohou splnit konkrétní potřeby uživatele. Novinkou v oblíbené řadě chytrých náramků je vestavěný systém GNSS, který umožňuje rychlejší určení polohy a přesnější sledování trasy, což z něj činí ideální výbavu pro všechny sportovní nadšence na cestách. Toto zařízení se vyznačuje odolností 5ATM a výdrží baterie dosahující až 12 dní. Navíc s ním můžete přijmout jakýkoli hovor a zprávu kdykoli a kdekoli.

xiaomi-smart-band-7-pro-14.jpg

Co se týče designu, náramek má na výběr z více než 150 ciferníků v aplikaci, 2 barvy řemínků s 8 různými variantami řemínku. Tento dobře propracovaný náramek slouží jako "povinný" doplněk šatníku každého módního nadšence, který chce doplnit ostrý pracovní vzhled, vyrazit na večerní večírek nebo vypadat skvěle na výletě.

Xiaomi Smart Band 7 Pro je k dispozici v prodeji od 2 499 Kč prostřednictvím oficiálních kanálů společnosti Xiaomi.

Tablet pro zábavu: Redmi Pad

Klíčem k pohlcujícímu audiovizuálnímu zážitku tabletu Redmi Pad jsou čtyři reproduktory vybavené technologií Dolby Atmos a 90Hz obnovovací frekvence. Zařízení s 10,61" displejem a nižší vizuální latencí je navrženo tak, aby zvýšilo váš divácký zážitek, a je prvním tabletem na světě, který získal certifikaci SGS pro nízkou únavu zraku.

Kromě toho získal Redmi Pad akreditaci TÜV Rheinland s certifikací pro nízkou hladinu osvětlení, takže vaše oči jsou dobře chráněny a vy se cítíte pohodlněji i při náročném sledování. Díky 8MP 105° ultraširokoúhlému přednímu fotoaparátu a technologii FocusFrame je zařízení dokonale kalibrováno pro skupinové videohovory, aby nikdo nezůstal stranou.

redmi-pad-green-1-2.jpg

Tablet Redmi Pad disponuje baterií s kapacitou 8 000 mAh a vybaven 22,5W nabíječkou v balení podporující 18W rychlé nabíjení, což zaručuje nekonečnou zábavu při herním maratonu, sledování filmů nebo i několikahodinovém fotografování.

Xiaomi Redmi Pad bude k dispozici ve dvou verzích – 3 GB + 64 GB je k dispozici za 5 999 Kč a 4 GB + 128 GB za 6 499 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.