X-T2 nazvanou Graphite Silver Edition

Publikováno: 7. ledna 2017 | autor Redakce
x-t2-gs-image12.jpg

Po úspěchu elegantního stříbrného provedení uvádí FUJIFILM novou verzi digitálního fotoaparátu. Je vybavena speciálním příslušenstvím a luxusním koženým řemínkem.

Společnost FUJIIFILM uvádí novou grafitově stříbrnou verzi digitálního fotoaparátu X-T2. Tato elegantní varianta bude pod označením FUJIFILM X-T2 Graphite Silver Edition v prodeji se speciálním příslušenstvím a luxusním koženým řemínkem.

FUJIFILM X-T2, nejvyšší model řady X, využívá unikátní technologii reprodukce barev, díky níž dokáže poskytnout mimořádnou kvalitu snímků. Hlavní lákadla představují velmi rychlý start za 0,3 s, zpoždění závěrky pouhých 0,045 s[1] a vysoce přesný ostřicí systém, který dokáže zaostřit během 0,06 s. Navíc jde o první model řady X, který umí natáčet video v rozlišení 4K. Díky tomu se jedná o špičkovou bezzrcadlovku nabízející profesionální kvalitu fotografií a špičkovou funkčnost.

Nové provedení X-T2 Graphite Silver Edition se dodává s příslušenstvím navrženým přímo na míru tomuto fotoaparátu. Patří sem luxusní kožený řemínek, hliníkový kryt sáněk na blesk a externí blesk EF-X8.

Luxusní grafitově stříbrná verze pro více elegance

Vnější povrch nové varianty X-T2 Graphite Silver Edition tvoří vícevrstvý, natřikrát vypálený lak vytvářející elegantní a na dotyk příjemný materiál. První vrstvu tvoří matně černá základová barva, kterou se pokryje výchozí hořčíkový povrch. Tato základová vrstva zajišťuje hlubší černé odstíny v tmavých částech a díky tomu jsou světlejší složky celého laku více nápadné. Druhá vrstva používá speciální tenký film na bázi tzv. Multilayer Coating Technology[2] a vytváří grafitově stříbřitý lesk s neuvěřitelně jemným provedením. Třetí vrstvu tvoří průhledný lak pro dosažení vysokého lesku.

Více informací najdete zde.



[1] V režimu Boost s bateriovým gripem VPB-XT2 dodávaným na přání.

[2] Počítačem řízený systém, který aplikuje ultra jemné částice v tenkých vrstvách na tělo fotoaparátu rotující ve vysokých otáčkách.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.