Western Digital přináší bezkonkurenční řadu 4TB přenosných externí SSD disků napříč svým vysoce ceněným produktovým portfoliem

Publikováno: 11. ledna 2021 | autor Redakce
Western Digital přináší bezkonkurenční řadu 4TB přenosných externí SSD disků napříč svým vysoce ceněným produktovým portfoliem

Značky Western Digital, které se těší všeobecné důvěře, nyní nabízejí přenosné SSD disky s kapacitou 4 TB a přinášejí spotřebitelům a profesionálům větší volbu, když se jedná o rychlá a odolná úložiště.

Společnost Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) oznámila uvedení nových 4TB* přenosných externích SSD disků napříč portfoliem svých značek. Zákazníci a profesionální uživatelé získají vice prostoru pro svoji kreativitu. Nové disky jsou navrženy tak, že drží krok s aktuálními požadavky na digitální obsah ve vysoké kvalitě. Čtveřice disků nabízí hráčům, tvůrcům digitálního obsahu, nadšencům a kreativním profesionálům výkon, odolnost a vyšší kapacitu, kterou potřebují pro zachycení, uložení a přenos svých složek s digitálním obsahem.

„Tento milník nám umožňuje dodávat řešení nové éry s kapacitou a výkonem, který zákazníci požadovali. Naše produkty spotřebitelských značek jsou využívány miliony profesionálů a zákazníků po celém světě. Nepřestáváme posouvat naše technologie vpřed tak, abychom poskytovali požadovaný výkon, spolehlivost a špičkové produkty,” říká Jim Welsh, viceprezident a generální manažer společnosti Western Digital pro spotřebitelská řešení.

Western Digital se orientuje na poskytování řešení, která patří do špičky ve svém odvětví a která mohou držet krok s bohatým digitálním obsahem vytvořeným spotřebiteli a profesionály.  Nezáleží na tom, zda se používá chytrý telefon pro zachycení rodinných milníků, zálohuje se nebo rozšiřuje knihovna video he, nebo se točí film ve studiu nebo ve venkovních lokacích, vždy je široká produktová nabídka připravena spolehlivě uložit současné objemné složky s digitální obsahem.

western-digital-prinasi-bezkonkurencni-radu-4tb-prenosnych-externi-ssd-disku-napric-svym-vysoce-cenenym-produktovym-portfoliem.jpg

„Jako hlavní kameraman v televizní a filmové produkci se spoléhám na technologie, které mi pomůžou dosáhnout na mé kreativní vize a ochrání výsledek mé práce. SSD disky SanDisk® jsou klíčovým vybavením, když jsem v exteriérových lokacích nebo ve studio a pracuji s kamerami v rozlišení 12K nebo 8K,” říká Sam Nicholson, ASC, člen skupiny SanDisk Extreme Team+, a dodává: „Vysoce kapacitní SSD disky s vysokým výkonem usnadňují spolehlivou správu těchto souborů. Přenosné disky SanDisk Extreme Pro® jsou mojí první volbou, když filmuji mimo studio. S dodatečnou kapacitou mám větší svobodu pro vytváření jedinečného digitálního obsahu.”

Silné portfolio přenosných externích SSD disků s kapacitou 4 TB*

Nové produkty v portfoliu značek Western Digital s kapacitou 4 TB* a technologií SSD nabízejí bezkonkurenční kombinaci výkonu a kapacity a napomáhají tak pohánět dnešní svět plný bohatého digitálního obsahu.

01-sandisk-extreme-pro.jpg

  • Šetří čas při ukládání a přenosu dat díky výkonnému řešení SSD NVMe™ s rychlostí čtení až 2000 MB/s** a 2000 MB/s** rychlostí zápisu. Jednolité hliníkové šasi slouží jako chladič pro zajištění udržitelných vysokých rychlostí. Vše v kompaktním přenosném rozměru.
  • Cena a dostupnost: Externí 4TB* SanDisk Extreme Pro Portable SSD bude k dostání v průběhu tohoto čtvrtletí u vybraných prodejců a distributorů a také na Western Digital Store. Doporučená koncová cena je 982 EUR.
  • 02-sandisk-extreme-pro.jpg

  • Poskytuje výkon SSD disků NVMe s rychlostí čtení až 1050 MB/s** a zápisu až 1000 MB/s** v přenosném vysoce kapacitním disku, který je perfektní pro tvorbu jedinečného obsahu nebo pro zachycení neuvěřitelných filmových záběrů.
  • Disk se zvýšenou odolností vydrží pád z výšky až dvou metrů, splňuje normy IP55 a odolá prachu a vodě.1
  • Cena a dostupnost: Externí 4TB* SanDisk Extreme Portable SSD bude k dostání v průběhu tohoto čtvrtletí u vybraných prodejců a distributorů a také na Western Digital Store. Doporučená koncová cena je 857 EUR.

03-wd-black.jpg

  • Disk, který je postaven na míru hráčům počítačových her, je utvářen výkonem technologie SSD s rychlostí čtení až 2000 MB/s** a snižuje čas pro načítání obrazovek. Dostane tak hráče do hry rychleji.
  • Rozšíření kapacity využitím prémiového úložiště umožňuje ukládat nové hry, úložiště je kompatibilní s knihovou herních titulů pro PC, PlayStation™ 4 nebo Xbox One™.
  • Cena a dostupnost: Externí WD_Black P50 Game Drive SSD bude k dostání v průběhu tohoto čtvrtletí u vybraných prodejců a distributorů a také na Western Digital Store. Doporučená koncová cena je 862 EUR.

04-my-passport.jpg

  • Odvážný kovový design, který je odolný i stylový. Disk odolá otřesům i vibracím a pádu z výšky 1,98 m (6,5 stop). Je dodáván v barvách zahrnujících šedou, modrou, červenou, zlatou a stříbrnou.
  • Blesková rychlost technologie NVMe se čtením až 1050 MB/s** a zápisem 1000 MB/s** umožňuje tvůrcům a správcům digitálního obsahu a dalším nadšencům držet vysoké tempo produktivity.
  • Cena a dostupnost: Externí 4TB* My Passport SSD bude k dostání v průběhu tohoto čtvrtletí u vybraných prodejců a distributorů a také na Western Digital Store. Doporučená koncová cena je 857 EUR.


Už máte lednové vydání časopisu FOTOVIDEO?

fotovideo-01-2021.jpg

S kým se v lednovém FotoVideo setkáte?

Hned v úvodu s Jiřím Křenkem, jediným Čechem, který má akreditaci na fotografování závodů Formule 1. Jeho zážitky jsou až neuvěřitelné a fotografie úžasné. Hned v závěsu za ním je na dalších stránkách neuvěřitelná žena, oficiální fotografka Českého olympijského týmu, právě čerstvě oceněná Bára Reichová. Jeden fotografický zážitek tedy střídá další. Abychom nebyli jen v pohybu, dali jsme slovo i mistrům krajinářům. Co vám říkají jména Martin Rak a Martin Šaroch. Každý z nich své krajiny pojímá a snímá jinak a současně oba milují krásu a nedotknutelnost přírodu. Jejich snímky jsou dokonalými a propracovanými obrazy. A tak bychom mohli pokračovat s líčením originality Dana Vojtěcha, vzpomínkami Františka Dostála nebo dokumenty Lucie Mojžíšové. Naše nabídka je i v roce 2021 široká a bude taková stále. Jsme rádi, že jste s námi.

Vybírejte z lednového vydání časopisu FotoVideo v novém kabátě:

ROZHOVOR: JIŘÍ KŘENEK

Pouze dvacet fotografů z celého světa na trati Formule 1

jiri-krenek.jpg

INTERVIEW: BARBORA REICHOVÁ

Projekt Nezlomní olympionici vznikl v lockdownu a je dokonalý

barbora-reichova.jpg

ROZHOVOR: MARTIN RAK

Nejraději mám krajiny na sever od Prahy, říká mistr

martin-rak.jpg

ROZHOVOR: MAREK ŠAROCH

Dá se říct, že přes den létám s dronem jen výjimečně…

marek-saroch.jpg

PRAXE: DAN VOJTĚCH

Virtuální skatepark v Maxspace

dan-vojtech.jpg

FOTOGRAF ROKU: VYHRAJTE TÝDEN S VOLVO

Výjimečná soutěžní kategorie zahájena

vyfot-volvo.jpg

FOTOGRAF ROKU: PRVNÍ TÉMA NOVÉHO ROČNÍKU VYHODNOCENO

Téma Pohled z okna přitáhlo téměř 1500 fotografií! Jak jste dopadli vy a jak vaši fotografičtí přátelé? Pořadí najdete jen v tištěném vydání FotoVideo.

fotograf-roku.jpg

… a samozřejmě dalších minimálně dvacet zajímavých článků!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

A zase máme pro vás další dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na celý rok 2021! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás na zimní měsíce a vyzkoušejte si, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného klesá jeho cena….

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze s námi!

Za branou čtvrtstoletí – lednové FOTOVIDEO

 

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.