Western Digital představuje nejrychlejší 1TB UHS-I microSD kartu na světě

Publikováno: 26. února 2019 | autor Redakce
sandisk-1tb-microsd-1000x600px.jpg

Nová paměťová karta se značkou SanDisk poskytne uživatelům dostatečnou kapacitu pro zachycení a spravování velkých souborů fotografií a videa ve vysokém rozlišení.

Mobile World Congress, Barcelona, 26. února, 2019 – Poptávka uživatelů po digitálním obsahu ve vysokém rozlišení roste. Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) umožní díky novému produktu zlepšit i zrychlit práci a používání mobilní techniky. Novinka představuje absolutní špičku ve svém odvětví a uživatelům umožní díky kombinaci kapacity a výkonu lépe a snadněji pracovat s digitálním obsahem.

V rámci veletrhu  MWC Barcelona 2019 společnost přestavila světově nejrychlejší paměťovou kartu UHS-I microSD s kapacitou 1 TB* SanDisk Extreme® UHS-I microSDXC™.

Nová karta nabízí vyšší rychlosti a kapacitu pro zachycení a přenos velkého objemu dat u fotografií a videa ve vysokém rozlišení u chytrých telefonů, dronů nebo akčních kamer. Tyto rychlosti a kapacita poskytují uživatelům možnost, jak vytvořit svůj digitální obsah, aniž by si museli dělat starosti s nedostatkem místa nebo dlouhým čekáním při přenosu dat…

Díky technologiím, jako jsou více kamerové telefony, sekvenční snímání a rozlišení 4K, dnešní chytré telefony a kamery dovolují uživatelům vytvářet vysoce kvalitní obsah doslova jednou rukou. Western Digital neustále poskytuje nejpokročilejší řešení pro to, aby uživatelé mohli spolehlivě zachytit a sdílet vzácné okamžiky nebo vytvářet video pro soukromé nebo profesionální užití.

“Lidé důvěřují značce SanDisk a jejím kartám pro zachycení a uchování digitálního světa. Naším cílem je poskytovat vždy to nejlepší řešení tak, aby uživatelé mohli snadno sdílet svůj důležitý digitální obsah,” říká Brian Pridgeon, marketingový ředitel Western Digital pro značku SanDisk.
western-digital-sandisk-microsd-1tb.jpg

Nová paměťová karta SanDisk Extreme UHS-I microSD s kapacitou až 1 TB je navržena pro rychlé přenášení velkého množství digitálního obsahu ve vysokém rozlišení. Dosahuje přenosových rychlostí až 160 MB/s1 . Ve srovnání s běžnými UHS-I microSD kartami2 na trhu nová karta SanDisk přenáší soubory za téměř polovinu doby. Tyto rychlosti jsou dosaženy díky využití vlastní firemní technologie pro flash paměti Western Digital. Nové karty budou dostupné v kapacitách 1 TB a 512 GB, jsou zařazeny do třídy A2 pro rychlejší načítání a spouštění aplikací. Karty budou k dostání od dubna 2019. Doporučená koncová cena pro americký trh je 449 USD respektive 199 USD.

sandisk-extreme-micro-sd-512gb-front.png

Společnost Western Digital

nabízí ve svém odvětví nejširší produktové portfolio výrobků a řešení, která napomáhají lidem zachytit a uchovat digitální obsah, přistupovat k němu a transformovat jej. Více informací na webových stránkách Western Digital.

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní snímače až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami G-Technology™, HGST, SanDisk®, Tegile™, Upthere™ a WD®.

© 2019 Western Digital Corporation a její pobočky.  Všechna práva vyhrazena.
Některá zařízení nemusí podporovat dané formáty microSD karet. Kontaktujte výrobce svého zařízení.

* 1 GB = 1 000 000 000 bajtů. Na základě interního testování. Uživatelská kapacita nižší.
1) Rychlost čtení až 160 MB/s rychlost zápisu až 90 MB/s. Je vyžadováno kompatibilní zařízení. Na základě interního testování. Výkon může být nižší v závislosti na hostitelském zařízení, rozhraní, podmínkách používání a dalších faktorech.
2) Na základě standardních rychlostí UHS-I 100 MB/s

Western Digital, Western Digital logo a G-Technology, Upthere, WD, SanDisk, logo SanDisk logo a SanDisk Extreme jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Western Digital Corporation nebo jejích dceřiných společností v USA a/nebo dalších zemích. Známky microSD a microSDXC jsou ochrannými známkami společnosti SD-3C, LLC. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem jednotlivých vlastníků, Technické specifikace produktů mohou být změněny bez upozornění. Zobrazené fotografie se mohou lišit od skutečných produktů. Některé produkty nejsou dostupné ve všech zemích světa.

Více (v angličtině) si můžete přečíst na SanDisk.com.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.