Western Digital mění podobu svých ikonických produktů My Passport a My Book

Publikováno: 13. října 2016 | autor Redakce
wdfmypassport-formac-g2-(4).jpg

Western Digital Corporation (“Western Digital”) (NASDAQ: WDC), představil svoji produktovou řadu externích pevných disků  My Passport®, My Passport for Mac, a My Book® v moderním, inovativním designu. Nový design vznikl s ohledem na koncového uživatele ve spolupráci se studiem Fuseproject, oceňovanou firmou zabývající se průmyslovým designem a rebrandingem.

Nová podoba disků posiluje spojení mezi produktem a uživatelem. Zmiňované externí disky v novém designu mají i funkce ochrana heslem a hardwarové šifrování. Uživatel může nyní milovat svůj disk stejně tak, jako si váží dat, která jsou na disku uložena.

„Prostředí trhu digitálních úložišť se rychle vyvíjí a požadavky na design a zážitky, které uživatel získává společně s používáním produktu, se stupňují. Tým, který se zabýval vývojem nového designu, posunul produkty My Passport a My Book na novou úroveň,” říká Jim Welsh, senior vice president, Content Solutions Business Unit, Western Digital a dodává: „Prostřednictvím nového pohledu na design chceme posílit diskuzi s našimi zákazníky o tom, jak jsou uložená data pro ně důležitá, a jak oceňují benefity, které jim přinášejí nové možnosti, jak zachytit a chránit vzácné životní okamžiky a těšit se z nich.”

“Způsob, jak pracujeme s daty, se mění, je to čím dál vice osobní záležitost, data jsou něco, čeho si velmi ceníme,” říká Yves Béhar, zakladatel a hlavní designer společnosti Fuseproject, a dodává: “Western Digital leží na pomyslném rozhraní mezi naším fyzickým životem a digitálním světem a my jsme chtěli přidat estetickou kvalitu, která toto rozhraní bude symbolizovat.”

Součástí nového designu je i barevná škála, ve které se produkty řad My Passport budou dodávat. Šest barev zahrnuje černou, žlutou, červenou, bílou, oranžovou a modrou. Nadále bude zachována spolehlivost, důležitá u přenosných externích disků, které doplňují dnešní životní styl. My Passport for Mac v novém designu bude dodáván ve stylové černé barvě.

Spolehlivé úložiště My Book kombinuje osobitý styl s velkou ukládací kapacitou až 8 TB, což nabízí dostatek prostoru pro ukládání fotografií, videa, hudby a dokumentů. Všechna zálohovací zařízení jsou dodávána s možností automatického zálohování pro bezproblémové a uživatelsky přívětivé používání. Samozřejmá je i ochrana obsahu heslem.

Přenosné externí disky My Passport

  • Nový atraktivní design s texturou
  • Ochrana heslem a 256bitové AES hardwarové šifrování
  • Nástroj automatického zálohování WD Backup™
  • Kapacita až 4 TB

Přenosné externí disky My Passport for Mac

  • Nový atraktivní design s texturou
  • Ochrana heslem a 256bitové AES hardwarové šifrování
  • Formátováno pro Mac OS® X a Time Machine®
  • Kapacita až 4 TB

Externí pevný disk My Book

  • Ochrana heslem a hardwarové šifrování
  • Nástroj automatického zálohování WD Backup™
  • Kapacita až 8 TB

Cena a dostupnost

My Passport a My Passport for Mac jsou dodávány s omezenou 2letou zárukou a jsou dostupné prostřednictví vybraných prodejců a distributorů a také na internetovém obchodě výrobce wd.com

Doporučená koncová cena pro My Passport  a My Passport for Mac začíná na 2 100 Kč.

My Book je dodáván s omezenou 2letou zárukou a je dostupný prostřednictví vybraných prodejců a distributorů a také na internetovém obchodě výrobce wd.com. Cena začíná na 3 600 Kč.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.