Western Digital CES 2019 – rekordní rychlost, rekordní kapacita

Publikováno: 9. ledna 2019 | autor Redakce
mp-go-yellow-cableiin2-hr-orez.jpg

Společnost Western Digital představila prototyp USB flash paměti s nejvyšší kapacitou na světě, uvedla na trh nové superrychlé přenosné SSD disky a novou cloudovou zálohovací službu

Rekordní rychlost, rekordní kapacita. Nová řešení pro osobní ukládání dat od Western Digital umožňují získat plnou kontrolu nad digitálním obsahem

Společnost Western Digital (NASDAQ: WDC) na probíhajícím veletrhu Consumer Electronics Show 2019 (CES 2019) dne 8. ledna představila celou řadu inovativních řešení, která umožňují uživatelům jednoduše uložit, třídit a sdílet digitální obsah za použití extrémních přenosových rychlostí. Společně s novými přenosnými USB disky SSD a cloudovou zálohovací službou byl představen i prototyp USB flash paměti s nejvyšší kapacitou na světě. Všechny tyto novinky umožňují uživatelům získat dokonalou kontrolu nad fotografiemi, video nahrávkami a dalšími dokumenty a poskytují větší prostor pro uložení nového digitálního obsahu a současně zajistí snadný přístup k tomuto obsahu, kdykoli a kdekoli to bude potřeba.

„Nepřestáváme vyvíjet produkty tak, aby pomáhaly uživatelům nacházet nové cesty k tomu, jak ještě lépe a snadněji pracovat s důležitým digitálním obsahem,“ říká David Ellis, viceprezident pro produktový marketing společnosti Western Digital, a dodává: „Naše nejnovější produkty dokládají úsilí společnosti Western Digital, jaké přikládá tomu, aby nabízela širokou řadu osobních řešení pro ukládání dat, které budou zahrnovat vysoce odolné a spolehlivé produkty s rychlým přenosem dat, které se navíc snadno používají.“

Společnost Western Digital na veletrhu CES 2019 mimo jiné představila prototyp vysoce kapacitní USB flash paměti a nové externí SSD disky se značkou WD a SanDisk, konkrétně jsou to:

SanDisk 4TB1 USB-C™ (prototyp): Společnost Western Digital a značka SanDisk potvrdily vedoucí postavení na trhu a představily další z milníků v odvětví ukládání dat, prototyp USB flash paměti s největší kapacitou na světě. V působivé kompaktní formě a malém rozměru budou k dispozici až 4 TB1 úložné kapacity.

SanDisk Extreme PRO® Portable SSD: Nejrychlejší přenosný SSD disk se značkou SanDisk bude na trhu dostupný na jaře 2019 a bude poskytovat závratnou přenosovou rychlost až 1 GB/s*. Navíc bude splňovat normy odolnosti  IP552 . Tento externí disk je ideálním řešením pro kreativní profesionály, kteří chtějí rychle přesouvat velké soubory a zpracovávat je v reálném čase přímo na disku.

Sandisk Extereme Pro

SanDisk Flashback: Nová zálohovací cloudová služba Flashback bude dostupná pro vybrané oblíbené USB paměti SanDisk. Pomocí této služby bude možné vytvářet online cloudovou kopii – zálohu – digitálního obsahu z příslušných flash pamětí. Uživatel tak bude moci snadno prohlížet své dokumenty, prohledávat je, třídit a sdílet i v případě, že nebude mít USB flash paměť při sobě nebo bude někde zapomenuta nebo ztracena.

My Passport® Go: Nejnovější přírůstek v oceňované produktové řadě My Passport s označením My Passport Go SSD nabízí až 1 TB1 ukládací mobilní kapacity v odolném provedení s integrovaným propojovacím kabelem a gumovým ochranným rámem. Externí SSD disk My Passport Go je ideální pro všechny, kdo chtějí mít na svých cestách výkon SSD disků.

My Passport Go

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní snímače až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat.

Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami G-Technology™, HGST, SanDisk®, Tegile™, Upthere™ a WD®.

Western Digital, logo Western Digital, SanDisk, logo SanDisk, Flashback, My Passport a SanDisk Extreme PROjsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Corporation nebo jejích dceřiných společností v USA a/nebo dalších zemích. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem jednotlivých vlastníků, Technické specifikace produktů mohou být změněny bez upozornění. Zobrazené fotografie se mohou lišit od skutečných produktů.

 

© 2019 Western Digital Corporation a její pobočky.  Všechna práva vyhrazena.

* Rychlost čtení až 1 GB/s; rychlost zápisu může být nižší, Výkon může být nižší v závislosti na kapacitě disku, hostitelském zařízení, podmínkách používání a dalších faktorech.

1) TB=1 000 000 000 000 bajtů. Dostupná uživatelská kapacita je nižší.

2) IEC 60529 IP55: Odolá proudu vody (30 kPa) po dobu 3 min.; Ojedinělý kontakt s prachem neovlivní provoz zařízení.

Vyjádření k budoucímu vývoji

Více informací najdete na stránkách výrobce www.wd.com/cs-cz

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.