WD My Passport - velká kapacita za výbornou cenu

Publikováno: 23. února 2022 | autor Redakce
WD My Passport

Chcete přenosný pevný disk v lehkém provedení, s automatickým zálohováním, ochranou heslem, kapacitou až 5TB a 25 bitovým šifrováním? Zaujal nás WD My Passport a tak k němu blíže!

Opět můžeme libovolně cestovat!

To byl hlavní důvod k tomu, abychom se poohlédli po nějakém vhodném záložním disku, nebo odborněji řečeno: přenosném úložišti.

My Passport je časem prověřené přenosné úložiště, které si můžete vzít kamkoli sebou. Má stylový design, velký akorát do ruky a nabízí spoustu místa k uspořádání a sdílení fotografií, videa, hudby a dokumentů. Digitální obsah v něm uložený je v bezpečí a skvěle si rozumí se softwarem WD Backup a ochranou heslem.

WD My Passport logo

Vyzkoušeli jsme

Příprava snadná! Přenosné úložiště My Passport je ihned po vybalení připravené kpoužití – nechybí žádné důležité kabely. Díky superrychlému USB můžete navíc začít všechna svá data ihned zálohovat a vyrazit rychle za dalším dobrodružstvím.

Rozumí si se sociálními sítěmi.

Software WD Discovery, který je jeho součástí, dokáže tento disk připojit k oblíbeným sociálním sítím a cloudovým službám, jako jsou Facebook, Dropbox či Google Drive. Na disk My Passport můžete plynule importovat, třídit na něm a sdílet z něj své fotografie,videa a dokumenty a své aktivity na sociálních sítích tak budete mít zazálohované. Software WD Discovery také může spravovat váš disk prostřednictvím nástrojů WD Drive Utilities.

A jsme v klidu!

Disk My Passport má ochranu heslem a vestavěné 256bitové hardwarové šifrování AES, která pomohou udržet data v bezpečí. Stačí si aktivovat ochranu heslem a nastavit vlastní heslo pomocí softwaru WD Discovery.

WD My Passport barvy

A hlavně je lehký a skladný!

Takže, jak poznamenal náš nejmenovaný kolega v redakci: O rychlost mi nejde, HDD je dostačující a tak velká kapacita za nižší cenu je naprosto vynikající!

Na trhu tento disk najdete ve čtyřech verzích (1 TB, 2 TB, 4 TB a 5 TB), navíc každou ve čtyřech barvách. Vellijostí se liší jen o 6 mm v těch dvou kapacitnějších verzích a váha je 120 resp. 210 gramů (více opět u oněch dvou kapacitnějších verzí).

A ceny? Od cca 1350 do cca 2500 Kč opět dle velikosti kapacity!

To stojí za to!

WD My Passport in

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.